Op dinsdag 15 oktober komt Blasterjaxx terug tijdens ADE met de Maxximize Label Night. Na twee uitverkochte ADE-edities wordt dit jaar de derde show georganiseerd in de Chicago Social Club. Thom en Idir brengen tijdens deze show een set met nieuwe muziek van een uur, waarvan een half uur een B2B set met verschillende dj’s die hun opwachting maken.

In 2016 organiseerde Blasterjaxx een speciale Amsterdam Dance Event Pub Crawl voor slechts 75 van hun meest gepassioneerde fans. In 2017 verkocht hun eerste Label Night tijdens ADE meteen uit en deze werd gevolgd door een tweede uitverkochte editie in 2018. De vrienden Thom en Idir, staan bekend om hun energieke sound die tot de nok gevuld is met grote riffs, enorme builds, killer drops en aanstekelijke melodieën.

Check de volledige line-up hier:
ANGEMI – Bassjackers -DANNIC – D-Block & S-Te-Fan -Frontliner – KEVU – KURA – Maeva Carter
Mesto – Olly James – TONY JUNIOR – Will Sparks

Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Maxximize Label Night
Datum: dinsdag 15 oktober
Tijd: 22:00 – 04:30 uur
Locatie: Chicago Social Club, Amsterdam

Tickets
Regular: €18,95,-