Op vrijdag 4 oktober wordt het Centraal Station omgebouwd tot ultieme vrijmiboclub. Zo’n 700 feestneuzen rollen op de meest centrale plek van Amsterdam het weekend in. Inderdaad, róllen. Want dit keer pakt de Borrel CS uit met een rollerdisco, meerdere dj’s, een cocktailbar, ruime dansvloer, heerlijke hapjes en een karaoke booth.

Er is meer. Want bewapend met schaar en kwast staan de beauty- en hairstylisten van Created klaar in een pop-up-salon en geeft Rob Reuten d.m.v. een experience tunnel zijn interpretatie van het weekend starten. De Borrel CS – in de Amstelpassage van Lil’ Amsterdam – is na een uitverkochte editie (maart) vanaf nu iedere eerste vrijdag van de maand het thuis van heerlijke disco- en house-dj’s, lekkere hitjes, hapjes, drankjes, verrassende acts en steeds wisselende popup stores. Dé leukste manier om samen het weekend in te duiken.

Meer info? Bekijk de Facebook-eventpagina.

Datum: vrijdag 4 oktober 2019
Tijd: van 18:00 uur tot 01:30 uur.
Waar: Lil’ Amsterdam – Centraal Station