TIKTAK’s succesvolle NYE feesten zijn terug in wederom vijf verschillende steden in Nederland. AFAS Live in Amsterdam, Breepark in Breda, Klokgebouw in Eindhoven, Maassilo in Rotterdam en Central Studios in Utrecht zijn dit jaar het decor van de meest spectaculaire afsluiter van 2019 en het beste begin van 2020.

Het grootste eclectische concept van Nederland heeft weer een line-up bestaande uit de top van de scene. Onder andere Ronnie Flex, LilKleine, Bizzey, Frenna, Broederliefde, Jonna Fraser en Boef zullen aanwezig zijn om de tent op zijn kop te zetten. Niet bij één, maar op meerdere locaties gedurende de avond. Verwacht een heerlijke cross-over tussen urban, hiphop, house, R&B, dubstep, pop en moombahton. De tweede areas worden verzorgd door Vunzige Deuntjes, waar je een mix van dancehall, hiphop, house en disco te wachten staat.

Al jaren is TIKTAK de host van de grootste Oud & Nieuw feesten van Nederland. Elk jaar komen er meer dan 50.000 bezoekers op af en verkopen de zalen volledig uit. Wees er dus snel bij, want dit wil je niet missen.

TIKTAK New Years Eve wordt geproduceerd door E&A Events. Het evenement is 18+.

Voor meer informatie en tickets: www.TIKTAKNYE.com.

LINE-UP:

AFAS Live – Amsterdam
Lil’ Kleine – Bizzey – Frenna – Broederliefde
Boef – Jonna Fraser – Snelle – Sevn Alias – Childsplay
Johnny 500 – Dyna – Girls Love DJs – TIKTAK Soundsystem
and many more

Klokgebouw – Eindhoven
Ronnie Flex – Frenna – Boef – Jonna Fraser
Mr. Polska – Johnny 500 – Biggi – Rugged – April Grey
TIKTAK Soundsystem – Dieux Pere – Nicky Jane
and many more

Maassilo – Rotterdam 
Ronnie Flex – Lil’ Kleine – Bizzey – Frenna
Broederliefde – Boef – Jonna Fraser – Johnny 500
Devarsity – TIKTAK Soundsystem – Ferdows 
Wef – Larris – Brody Fox – Nikky Adriana
and many more

Central Studios – Utrecht
Ronnie Flex – Bizzey – Dopebwoy – Poke
April Grey – Girls Love DJs – EXCLU – George Felix
Mike Rock – Jawhin – Nikky Adriana – Salut
and many more