Op 21 december wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot een magisch feest. De achtste editie van het kleurrijke festival biedt dit jaar weer een diversiteit aan artiesten en live acts zoals Bakermat, Benny Rodrigues, Bizzey, De Sluwe Vos & Mella Dee, Joey Daniel & Luuk van Dijk, Lucas & Steve, Ronnie Flex (live), Sam Feldt, Sam Paganini en Speedy J. Bezoekers kunnen daarmee uit de voeten voor muziekstijlen als house, techno en disco, maar ook hip-hop en urban verdeeld over vijf zalen.

Wat betreft de line-up van Valhalla is dit jaar de techno wederom sterk vertegenwoordigd met grootheden als Sam Paganini, Speedy J, Juan Sanchez en de nieuwe live-act van VNTM

Ook heeft Valhalla Festival dit jaar een speciale show gepland staan waarbij De Sluwe Vos back to back gaat draaien met zijn Engelse vriend Mella Dee. Benny Rodrigues heeft een 90’s Guilty Pleasure set voorbereid en Nederlandse helden Joey Daniel en Luuk van Dijk zijn weer samen te spotten op het podium. Iets wat bij uitstek uniek te benoemen valt. Met kleurrijke decors opgezet in vijf zalen als The Maze, The Carroussel en The Theatre komen techno- en houseliefhebbers hierin ook niks te kort. 

Het livepodium wordt dit jaar vertegenwoordigd door o.a. Ronnie Flex, Idaly, Tabitha en Bizzey.

Complete line-up Valhalla Festival 2019:

Abstract – Bakermat (live) – Benny Rodrigues – Bizzey – Chris Stussy & Jesse Maas – De Sluwe Vos & Mella Dee (UK) – Fiesta Macumba Soundsystem – Girls Love Djs – Green Tree – Idaly (Live) – Joey Daniel & Luuk van Dijk – Johnny 500 – Juan Sanchez – Lady Bee – Lieke Trienekens  Lucas & Steve – Mahabe137– Mia More – Mirella Kroes – Pablo Discobar Soundsystem – Peak Mystique (Guy Gravier & Pierre August) –  Ronnie Flex (live) – Sam Feldt Sam Paganini (IT) Sanja – Speedy J – Tabitha (Live) – Tahko – VNTM (Live) –  Walter Looks – Wouter S & Samuel Deep

De Early Birds zijn inmiddels uitverkocht en de reguliere verkoop is gestart via www.valhallafestival.nl.

Valhalla Festival 2019 

Datum: zaterdag 21 december  

Tijd: 22:30 – 07:00 uur  

Locatie: RAI, Amsterdam  

Tickets 

Regular: €49,95,-

Groepsticket: €46,75,-