G-Star RAW viert haar 30 jarige bestaan middels een unieke muzikale beleving op donderdag 17 oktober, 2019. ‘RAW RAVE’ vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event onder het Rijksmuseum, met optredens van De Staat, Boys Noize en TITIA.

In lijn met G-Star’s onconventionele en innovatieve design ethos, is de line-up van RAW RAVE een combinatie van experimentele artiesten die de iconische Passage voor een avond transformeren tot een futuristische stroboscope-powered mosh pit. RAW RAVE is de start van een driejarige officiële samenwerking tussen Amsterdam Dance Event en G-Star. 

De Staat, de veelgeprezen headliner van de afgelopen Lowlands editie, zal het publiek trakteren op een spectaculaire live show zoals we die van hen gewend zijn, voorafgegaan door een techno punk set van Berlijnse Boys Noize. De Amsterdamse TITIA  opent de avond met een energieke mix van rave, breakbeat, acid en electro.

RAW RAVE is een gratis event met gelimiteerde toegang. Fans kunnen zich als groep (max. 4 personen) inschrijven voor een online loting via www.g-star.com/rawrave. De inschrijving sluit op 13 oktober om 23:59 uur. Op 15 oktober wordt vanaf 8.00 uur ’s ochtends bekend gemaakt wie een ticket hebben bemachtigd. Livestream van het event wordt gedeeld via Instagram, Facebook en Youtube. 

RAW RAVE
DATUM: 17 oktober 2019
LOCATIE: Bicycle Passage Rijksmuseum (Amsterdam)
TICKETS: via raffle, deadline entry October 13 – 23:59 
LINE UP: De Staat, Boys Noize, TITIA