Dinsdag 24 december tijdens kerstnacht staat Rotterdam in het teken van BLACK TIE! Met CLUB VILLA THALIA als unieke setting en een ongekende show zorgt BLACK TIE ervoor dat jouw kerst dit jaar een extra erotisch randje krijgt. Dit jaar schittert het thema: ‘RED LIGHT DISCTRICT’.

Zoals het ieder jaar zal er tijdens BLACK TIE extra worden uitgepakt om er weer spektakel van te maken. Een unieke ervaring waarbij ook de DJ’s onderdeel van de avond zullen zijn.

TICKETS:
Binnen no time waren de EARLY BIRD uitverkocht maar de run op de laatste 3 rondes gaat hard! Er zijn maar 800 kaarten beschikbaar voor deze XXX-clusive show case van Black Tie.

WACHT NIET TE LANG EN BESTEL JE TICKETS HIER. WWW.BLACKTIE.DATE

EARLY BIRD SOLD OUT
SMART FOX €30 (Ex fee)
LAZY BEAR €35 (Ex fee)
LATE OWL €40 (Ex fee)

DRESSCODE
De dresscode spreekt voor zich! BLACK TIE met inspiratie van ‘RED LIGHT DISTRICT’. Heren worden verwacht in smoking en dames in een creatieve eveningdress. Mooie inspiratie bron is ‘MOULIN ROUGE’. Dit jaar zullen de door hosts extra streng controleren om ervoor te zorgen dat iedereen conform de dresscode gekleed is. Toegang kan je, zelfs met ticket, worden ontzegd indien er niet aan de kledingvoorschrift wordt voldaan.

JOUW KERST BEGINT MET BLACK TIE!!!

Event: BLACK TIE
Date: TUESDAY 24.12.19
Location: CLUB VILLA THALIA
Line up: WILL BE ANNOUNCED SOON
Tickets: WWW.BLACKTIE.DATE
VIP Tables: mail to: CONTACT@BLACKTIE.DATE