Wat doe je als legendarisch DJ-duo als je ieder je eigen weg wilt gaan, en trots kunt terugblikken op een duizelingwekkende internationale carrière die een kwart eeuw geleden uit de startblokken schoot? Als je het waanzinnig mooie jaar 2019 (met maar liefst 300.000 bezoekers) wilt afsluiten door je fans nog één laatste eer te bewijzen?

Juist: dan ga je eruit met een knal van ongeëvenaarde proporties! Dan nodig je een bulk aan bevriende ‘90’s-helden uit om op zaterdag 18 april samen in de Ziggo Dome te Amsterdam de meest spraakmakende show van 2020 te geven, die bij iedereen nog heel lang na zal dreunen. Dan neem je in grootse stijl waardig afscheid van je vele tienduizenden fans, door nog één keer de deur van het gekkenhuis wagenwijd open te zetten. Samen met hen compleet over-the-top los te gaan als nooit tevoren tijdens ‘The Final Show’. Met een indrukwekkende keur aan internationaal gevierde gasten; vuurwerk; waanzinnige visuals; met sexy danseressen, bergen confetti en natuurlijk met alle kneiterhits.

Nog één keer: ‘The Final Show’
Zaterdag 18 april 2020 van 22.00-3.00 uur.
Ziggo Dome Amsterdam.
Charly Lownoise & Mental Theo.

Pre-registratie vanaf nu mogelijk via www.wonderfulyears.nl; reguliere voorverkoop start op woensdag 4 december om 12:00 uur

Omdat de twee ‘25 Years Of Charly Lownoise & Mental Theo’ shows in februari van dit jaar in de Ziggo Dome in no-time uitverkochten, raden Ramon en Theo hun fans aan om zich z.s.m. te pre-registreren (dat is vanaf nu mogelijk) via de site www.wonderfulyears.nl. Zo kunnen de fans op maandag 2 december 12:00 in de pre-sale als allereerste een ticket bemachtigen.

De reguliere kaartverkoop start op woensdag 4 december om 12:00 uur.

Theo: “Stoppen doe je op je hoogtepunt. We hebben tijdens onze ’25 Years’-tournee laten zien dat we de grootste zijn. Ruim 300.000 uitzinnige fans hebben afgelopen jaar keihard met ons gefeest. En om die te bedanken gaan we nog één keer samen helemaal los. ‘The Final Show’ wordt groots; episch; in stijl; zoals wij dat nou eenmaal doen. Het gaat een onvergetelijk spektakel worden!

Ramon: “Na 27 jaar samenwerking met zó’n jaar af te kunnen sluiten is een kroon op onze duo-carrière. Het had niet beter of mooier gekund. Het is voor mij en Theo samen mooi geweest, maar we willen nog één keer alles geven en eruit met een heuglijke big bang. Op zaterdag 18 april in de Ziggo Dome. Samen, met onze trouwe fans, en met een keur aan muzikale gasten.