Dat niet de laatste dag van het oude, maar juist de eerste van het nieuwe de feestelijkste dag is om het nieuwe jaar te vieren is een feit voor de echte liefhebber. Op 1 januari 2020 kan dat ook nog eens op een hele bijzondere locatie, onder elkaar, zonder gedoe. Persoonlijk, intiem, warmbloedig en zinnenprikkelend! Aan het roer 2 wereld-bestormers en legendes.

Niets boven nieuwjaar vieren met je meest dierbare vrienden en bekenden, zorgeloos vlammen en sjansen op muziek van jou helden, dicht tegen elkaar aan en om je heen alleen maar fijne mensen die op hetzelfde niveau gaan. Laat de massa bedrogen en uitgekleed het licht uit doen in de brakke vroegte van het oude jaar. Op de Elementenstraat 16 wordt de eerste dag van het nieuwe jaar oprecht, prikkelend en grenzeloos gevierd.

Twee hogepriesters van de Nederlandse house met Amsterdam als epicentrum zijn Dimitri en Isis. Een Introductie zou hier bijna misplaatst zijn, om de simpele reden dat ze de weg hebben gebaand vanaf het prille begin voor inmiddels meerdere generaties elektronische artiesten en, belangrijker, sinds dat zelfde prille begin nog steeds de vloer genadeloos in beweging houden. 1 januari voor deze twee iconen als een warm bad, vogelvrij en in volle vaart op het beste van hun kunnen: hun publiek bespelen en betoveren met het onderste uit de house kan.

Op 1 januari is er voor de Amsterdamse genieter dan ook maar 1 feest dat er toe doet. Op de meest bijzondere locatie van de hoofdstad gaat het aan het 8 uur lang, van 4 uur des middags tot tegen middernacht magisch los in een hitsige en intieme Warehouse! Persoonlijk, onder elkaar, sexy en met een brede lach op het gezicht.

Komt dat zien, proeven en voelen! Gelukkig nieuwjaar!

Line-up:

Dimitri
&
Isis

✔ De hoofdzaal in handen van 2 koninklijke nachtegalen
✔ 8 uur lang feest
✔ Sprookjes-achtige locatie
✔ 4 (secret areas)
✔ Spa Wellness Indoor
✔ All Inclusive Drank & Bites

1 januari 2020
Start om 16:00 uur
Elementenstraat 16
Amsterdam

www.facebook.com/events/2627419987343962/

Tickets (All inclusive)
http://bit.ly/Ticketnieuwjaarsbal