Pioneer DJ en The Student Hotel hebben de handen ineen geslagen en lanceren gezamenlijk ’s werelds ‘DJ Room Service’ in Amsterdam. Dit nieuwe concept wordt exclusief gelanceerd in The Student Hotel City en is een ode aan een van Europa’s meest succesvolle creatieve en culturele exportproducten; dancemuziek. Met de beschikbare professionele apparatuur worden gasten uitgedaagd en uitgenodigd zichzelf als DJ te ontplooien. 

Zelfontplooing en creatieve ontwikkeling zijn onlosmakelijke onderdelen van de bedrijfsfilosofie van The Student Hotel. Gasten worden uitgedaagd om continu te leren, het beste uit zichzelf te halen en hun plek in de wereld te ontdekken. Vanuit die gedachte kunnen gasten die in The Student Hotel City verblijven zonder toeslag Pioneer DJ-apparatuur bestellen voor op hun kamer. Pioneer DJ is de favoriete partner van wereldberoemde DJ’s zoals David Guetta, Peggy Gou en Carl Cox. De nieuwe Pioneer DJ Room Service wil een nieuwe generatie inspireren om hun talent te ontdekken en de eerste stappen te zetten op weg naar een glorieus bestaan als internationale DJ. 

Gasten die van de dienst gebruik maken, krijgen een rolkoffer op de hotelkamer bezorgd met daarin een Pioneer DDJ-200 smart dj-controller, plus twee professionele HDJ-X5BT-dj-hoofdtelefoons met bluetoothconnectiviteit. Alle koffers komen met de benodigde kabels en een handleiding die onder meer de set-up, de te koppelen smartphone-app en de basis van het mixen uitlegt. Daarna is het aan de creativiteit van de DJ’s in spe, die dankzij de koptelefoons tot diep in de nacht aan hun DJ-skills kunnen werken zonder hun buren te storen. Tevens kunnen de bezoekers vanaf januari gebruik maken van de DJ-booths in de lobby van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Iedereen is meer dan welkom om gebruik te maken van de state- of- the-art apparatuur. 

Zij die al wat verder gevorderd zijn en hun DJ-vaardigheden met een groep willen delen, kunnen de VIP party suite boeken in The Student Hotel: The Play Room. Deze ruimte is uitgerust met drie kingsize bedden, een retrobar en een keuken, naast een leefruimte met een professioneel Pioneer DJ all-in-one XDJ-RR-dj-systeem en SDJ-50 X-speakers. In de stad die bekendstaat als de bakermat van EDM en vanwege het jaarlijkse ADE wereldwijd als hoofdstad van de dance bekend staat, beleven zij de ultieme houseparty ver weg van huis.

Prijs: DDJ200 €159,-

Meer informatie: https://www.pioneerdj.com & https://www.thestudenthotel.com.