Naast de nieuwe en grotere locatie, wordt Don’t Let Daddy Know ook groter met een waanzinnige line-up voor dit mega event. Dance grootheden als Dimitri Vegas & Like Mike, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Heldens en Fedde Le Grand zullen de drie areas voorzien van onvergetelijke optredens zoals men dat van hen gewend is. Naast de main stage is er een hardstyle stage en een Sexy By Nature stage. Alle Sunnery James en Ryan Marciano fans kunnen hun hart ophalen, want het duo zal dus tijdens het event maarliefst twee sets draaien. Daar bovenop draaien legendes Headhunterz & Wildstylez, en Brennan Heart & Coone ook nog eens een back 2 back set op de main stage.

Eerder kondigde het succesvolle Nederlandse dance concept Don’t Let Daddy Know aan dat ze verhuisd voor haar volgende editie van de Ziggo Dome naar RAI Amsterdam. Vanwege het extreem hoge aantal pre-registraties voor hun jaarlijkse weekender in maart 2020, besloot E&A Events de zevende editie op deze nieuwe locatie te vieren. Ze organiseren op vrijdag 6 maart een volledig nieuw indoor festival genaamd Don’t Let Daddy Know Music Festival. Met zeven jaar Don’t Let Daddy Know achter de rug besloot E&A Events dat het tijd was om deze stap te zetten.

Sinds de oprichting op party eiland Ibiza zijn de Don’t Let Daddy Know-evenementen veel meer geworden dan alleen een clubavond; ze werden een movement en een lifestyle. Na zeven jaar van uitverkochte shows, honderdduizenden internationale bezoekers en een line up van wereldklasse, verwelkomt RAI Amsterdam op 6 maart 30.000 feestgangers en worden ze meegenomen op een magische muzikale reis. 

Kijk voor overige informatie op de website www.dldk.com/2020.

Event: Don’t Let Daddy Know
Location: RAI Amsterdam
Date: Friday March 6th 2020
Times: 22.00 PM – 07.00 AM
Age: 18+
Tickets: dldk.com/2020

MAIN
Dimitri Vegas & Like Mike
Brennan Heart b2b Coone – Headhunterz b2b Wildstylez – Lucas & Steve – Mike Williams – Nicky Romero – Oliver Heldens – Sem Vox b2b Dimitri Vangelis & Wyman – Showtek – Sunnery James & Ryan Marciano – W&W

HARDSTYLE
Adrenalize – Ben Nicky presents Xtreme – Coone
Da Tweekaz – Frontliner – Sub Zero Project
hosted by MC Villain

Sexy by Nature
Fedde Le Grand – Lucas & Steve
Sunnery James & Ryan Marciano (3-hour set) – Third Party