Op dinsdag 5 mei 2020 (dit jaar een officiële vrije dag) vieren we met ruim 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens Dance4Liberation in Zwolle! Net als afgelopen jaren krijgt het festival twee grote area’s met de beste artiesten en live-acts van dit moment!

– 75 Jaar Vrijheid –

In 2020 herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. We vieren dat we sindsdien weer in vrijheid leven, in het besef dat we samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven. Ben jij je daar bewust van? Lees meer op www.dance4liberation.nl/vrijheid.

Line-up 2020

Check hieronder de complete line-up en zorg dat jij op 25 januari om 10:00 uur startklaar zit om je Early Bird tickets te bemachtigen voor het grootste outdoor dance festival op Bevrijdingsdag 2020. Celebrate your freedom with..DANCE!

Main Area

Lil Kleine • Frenna • Bizzey • LNY TNZ • Mike Williams • The Partysquad • Dopebwoy • Tony Junior • La Fuente • Emma Heesters • Billy the Kit • Bram Krikke • Smèrrig Diskjochies • Sebastian Bronk • Host: Boogshe

Hardstyle Area

Brennan Heart • B-Front vs. Rejecta • Digital Punk vs. Sub Sonik • Donkey Rollers LIVE • Frontliner vs. Keltek • Gunz for Hire • Jay Reeve • MYST vs. Adaro • Sefa • Warface • Wildstylez • Zentiments • Host: Villain

Ticketverkoop

Op zaterdag 25 januari 10:00 uur start de officiële Early Bird verkoop van Dance4Liberation op www.dance4liberation.nl. Early Bird tickets kosten slechts €15,- (ex. fee) en zijn zeer beperkt verkrijgbaar. Wanneer de Early Bird tickets zijn uitverkocht start direct de Discount Ticketverkoop á €17,50 (ex. fee).

Ambassadeur worden?

Meld je aan als ambassadeur van Dance4Liberation 2020, verkoop tickets mét korting aan je vrienden én spaar direct punten die je uit kunt geven aan exclusieve beloningen zoals gratis tickets, munten, hotelovernachtingen en super gave merchandise. Meer info? Check www.dance4liberation.nl/ambassadeur.
.

Aftermovie 2019

Check de aftermovie van het grootste outdoor dance festival van NL op Bevrijdingsdag: Dance4Liberation 2019! Met maar liefst 30.000 bezoekers hebben wij, samen met o.a. Lil Kleine, Headhunterz, Lucas&Steve en D-Block & St-Fe-Fan kéihard onze vrijheid gevierd in Zwolle! Link: www.youtube.com/watch?v=ocqFwGh6Ej4.

Festival Informatie

Event: Dance4Liberation

Date: dinsdag 5 mei 2020 (Bevrijdingsdag)

Locatie: Grote Voort (Blaloweg), Zwolle

Tijden: 12:00 – 23:30 uur

Leeftijd: Alle LeeftijdenGenre: Urban/Eclectic/House/Hardstyle