In een Art / Gallery op de Elementenstraat 16 in Amsterdam start om 5 uur in den ochtend de uit New York overgewaaide rollator disco. 70 Rollators en 35 looprekken staan klaar voor gebruik. Een battle? De twee bejaarden van entertainment & dagbesteding team van verzorgingshuis De Rietvinck starten jouw eerste uur van de zondag! 

De Lazy Sunday heeft tijdens de overblijf op 2 februari een indoor sportveld en gymzaal waar gekozen kan worden voor teamsporten in verschillende samenstellingen. 

Twee professionele massage banken met een rijkelijke olie bar is aanwezig. Zo kun je elkaar om de beurten een cirkel massage geven. De muziekkamer ligt vol met 20 uit 1 lopende muziek instrumenten voor vrije expressie om met elkaar te improviseren en klanken voort te brengen, wat eigenlijk thuishoort in de schouwburg. 

Ongewassen je bed uitgestapt is bij de overblijf geen probleem. Een omgeturnde walk-in Candybar is dan gevuld met frisse tandenborstels en meer dan 10 soorten pasta om je adem weer te laten shinen. Jouw lichaamseigen geurtje wordt ook in een handomdraai verholpen. Met een leen badjas en de 3 draaiende wasmachines voor je stinkende kloffie en jij even skinny dippen in de jacuzzi. Daarna langs de 360 graden mirror room (girls only) met föhn bar en wat moois gekozen te hebben uit de free haar accessoires, zie je er weer kittig en stylish uit! 

De plofkip clown wordt overschaduwd door healthy balloons, Een gezonde Shake bij het walk-in bio- carrot tuintje scoren? Even loeren in de rijkelijke gevulde vitaminen supplementen uitgifte kraam? Je kruist het pad met de mobiele Oxygenbar om jezelf in topconditie te krijgen. Op deze zondag begin je met andere DNA-soortgenoten, gezond en verantwoord aan je laatste dag van jou healthy weekend. 

Zo. 2 Feb. De Overblijf Met o.a. Miss Lois, Joe Finch 05:00 – 13:00

Attend en koop je kaartjes hier: www.facebook.com/events/592118051606338

Heb je geen facebook koop dan je tickets hier: https://yourartdna.com/programma