In de Elementenstraat 16, gelegen op een industrieterrein in Amsterdam West is een Atelier & Gallery getransformeerd naar een bedrijfskantine waar de feestslingers voor het jaarlijkse personeelsfeest zijn opgehangen. 

De gereserveerde parkeerplaats van de directeur heeft een rode loper met paal en koord gekregen en een groot bord waar met onuitwisbare zwarte stift op geschreven staat: Voor de medewerker van de maand. Wellicht mag jij de auto van de zaak daar parkeren! 

Kom in je bedrijfsoutfit op 2 februari en het liefst met naamkaartje zodat je met je voornaam aangesproken kan worden door je collega’s van andere afdelingen. 

Indien je niet met het systeem meedoet omdat je een vrije jongen of tante bent bieden wij je één uurtje vrijwilligers werk aan bij “1+1+1=9” zodat ook jij kan shinen in een bedrijfstenue. 

Inklokken kan vanaf 16.00 uur en zorg maar dat je je dienst uitzit. Dit jaar is de enge roofdier-vouwende bosdieren ballonnen clown niet geboekt en ook heeft de look a like van Dries van de P.C. Hoofdstraat zijn snabbel helaas niet gekregen. 

Overwerken wordt niet uitbetaald maar gecompenseerd in vrije tijd. De nieuwe Eye-Candy stagiaire van de receptie weet nog niet dat dit beleid uitgezet is door de baas. 

Maar om iedereen te bedanken voor de geleverde inzet en toewijding voor de zaak heeft hij als cadeau (zonder strikje) dit jaar hoog ingezet met all day long Roxy helden Remy & Erick E! De kantine cateraar zal flink uitpakken met zijn doordeweekse happen! Ook is er een bezoek van de bedrijfsarts gepland. Indien je bedrijfskleding wat stoffig en verkreukeld is biedt de wasserette van de zaak een leen setje kleding aan. Om stipt 24.00 uur gaan de tl-werklichten gewoon weer aan, staat het eigen poets en interieurverzorgers team klaar om de zaak weer knisperend schoon en onbevlekt te maken. 

Zo. 2 Feb. Het Personeelsfeest Met o.a. Erick E, Remy 16:00 – 24:00

Attend en koop je kaartjes hier: www.facebook.com/events/2459277954283818

Heb je geen facebook koop dan je tickets hier: https://yourartdna.com/programma