In Atelier & Gallery Warehouse op de Elementenstraat 16 te Amsterdam heeft een kunstenaarscollectief een “out of the box” Schoolfeest gecreëerd voor iedereen, ook al was je geen fanatieke schoolbezoeker met uitmuntende rapporten. 

Gezocht luizenmoeders! Want iedere leerling belandt na het passeren van de conrector op een krukje voor een zorgvuldige controle op jeukerige vlooien en neten. De kans is aanwezig dat de vrijwillige luizenmoeder (naar iets gezien te hebben) je misschien wel met je gevulde broodtrommel en je kleine luizenvriendjes linie direct naar huis stuurt. 

In lokaal 5 is er een schooldokter aanwezig. Zorg dat je gezond en fit bent, neem je gymspullen mee daar er een compleet ingerichte gymzaal is met apenkooi garantie. Op je verjaardag uitdelen en de klassen rond met traktaties? Weet je het nog? Niks wordt overgeslagen. Wat dacht je van een overblijfjuffrouw die je in de gaten houdt in de grote en de kleine pauzes. Zijn je kleren vies geworden in de pauze dan was je je kleding terplekke in de school wasserette. Uiteraard krijg je een badjas te leen. 

Er is een examenlokaal waar overhoring, toetsen en proefwerken worden afgenomen door oplettende juffen. In de aula staan de hele dag meesters Boris Werner en Makez naast de bekertjes schoolmelk opgesteld voor muzikale ondersteuning. 

In het indoor zwembad haal je je zwemdiploma A. Er hangt een waslijn met leenzwembroeken en bikini’s voor als je dit bent vergeten. Maar daar kun je pas terecht in de kleine & grote pauze, na het gaan van de schoolbel. 

Za. 1 Feb. Schoolfeest Elementenstraat 16 Amsterdam Met o.a. Boris Werner, Màkez 16:00 – 24:00

Attend en koop je kaartjes hier: www.facebook.com/events/2308803516083924

Heb je geen facebook koop dan je tickets hier: https://yourartdna.com/programma