Toen Cornelis ons vroeg om vriendjes te worden konden wij geen nee meer zeggen. Een mooie vriendschap is inmiddels ontstaan en dat willen we graag met jullie delen en beleven. Kom erbij. Op zaterdag 11 april 2020 trappen we af. House zoals House bedoeld is in een unieke stijlvolle locatie in hartje centrum Rotterdam. Waar de drank nog in glazen wordt geschonken en waar kwaliteit en intimiteit in een hoog vaandel staan. Maar ook de line up is anders dan anderen. Met Jeroenski (special Classic House set), Diephuis, Vinny James, Quinten de Rozario, Flier, Cherokee on Percussion en MC Stanford gaan we weer genieten van een heerlijke avond vol dikke house met vocalen. Jong en oud gaan een top avond beleven. Wie weet verrassen we jullie nog wel, maar dat weet je alleen als je erbij bent.

Jeroenski was de koning van het Prinses Theater, was resident bij Las Palmas, Betty Ford Clinic, Housequake en Sneakerz en komt op Friendzz een speciale Classics set draaien. Ook Quinten de Rozario is geen onbekende. Ook hij stond op alle grote festivals en weet wat echte houseliefhebbers verwachten op de dansvloer. Aangevuld met onze Rotterdamse helden Diephuis, Vinny James, MC Stanford, Cherokee on Percussion en de Dortenaar Flier staat het nu al vast dat het een muzikale avond gaat worden.

Er staan inmiddels een beperkt aantal earlybird tickets online voor Euro. 15,00 incl fee zijn deze op dan start de reguliere kaartverkoop en kosten de tickets Euro. 17,50 incl fee.

Friendzz where Friendzzhip starts

Friendzz meets Cornelis
Zaterdag 11 april 2020
Time: 21.00 – 03.00
Locatie: Cornelis Bar & Kitchen – Stadhuisplein – Rotterdam
Earlybird Tickets: € 15,00 incl. fee
Normale Tickets: € 17,50 incl. fee
Tickets via www.friendzz.nl