Toonaangevend en vernieuwend electronisch muziekfestival presenteert stevige headliners naast vernieuwende namen als E.R.P / Convextion, I-F, Legowelt, Aleksi Perälä, Mama Snake, Leon Vynehall, Awesome Tapes From Africa, Mim Suleiman, Lena Willikens en vele anderen tijdens haar 6e editie in het iconische Haagse Zuiderpark.

Den Haag kleurt roze tijdens het weekend van 5 tot en met 7 Juni voor een weekend vol stevige techno, straffe electro, opzwepende house, dansbare disco en meer elektronische muziekstromingen verspreid over diverse locaties in de stad. Op zaterdag 6 juni maakt het Haagse Zuiderpark zich op voor het hoofd evenement: The Crave Festival Zaterdag. In een decor van groene oase en industriële elementen neemt The Crave Festival je op vier podia mee op reis langs de beste nieuwe elektronische artiesten, de Haagse legendarische West Coast Sound, exotische ritmes, onverwachtse back2back’s, magische sferen en natuurlijk heel veel rookmachines.

LINE-UP ZATERDAG FESTIVAL:

Nina Kraviz
Honey Dijon
Hunee
Ben Sims
DJ Stingray b2b Afra
Gerd Janson
Job Jobse b2b KI/KI
Leon Vynehall
I-F
E.R.P / Convextion LIVE
Or:la
Awesome Tapes From Africa
BAD NEWS LIVE
Legowelt LIVE
Alexi Perälä LIVE
Lena Willikens
Vladimir Ivkovic
David Vunk
Mama Snake
Deniro b2b Stranger
Orpheu The Wizard
Mim Suleiman
Ben Buitendijk
Radical Hi-fi
Paula Tape
Zohar
Van Anh
Urban Space Electronics

FULL WEEKEND LINE-UP:

Verdere line-up details en het weekendprogramma worden in de komende maanden bekendgemaakt. Net als voorgaande jaren blijft de ticketverkoop beperkt om de intimiteit die zo kenmerkend voor The Crave Festival is te behouden. Gebaseerd op suggesties van onze geliefde community zal The Crave Festival deze editie haar standaarden qua productie en organisatie nog verder verhogen (inclusief gratis water).

Datum: 5 – 7 Juni
Locatie: The Hague, Netherlands.
Website: www.thecrave.nl