Op 27 april vindt de zevende editie van Amsterdams grootste Koningsdag-festival Oranjebloesem plaats in en rondom het monumentale Olympisch Stadion. Dansen op de house en techno van Motor City Drum Ensemble, Reinier Zonneveld, Joris Voorn en vele anderen.

Hét alternatief op Koningsdag biedt ook dit jaar weer een brede selectie van underground helden aan, op vier verschillende podia in en om het Olympisch Stadion uit 1928. Dit jaar met meer ruimte voor techno met onder andere ‘In het Stadion’ Joris Voorn en Reinier Zonneveld en ‘Onder het Vuur’ Tommy Four Seven en Talismann.

House & disco liefhebbers worden ‘Op het Plein’ beloond met gerenommeerde crate diggers Hunee, Motor City Drum Ensemble en powervrouw Carista. Âme, Dekmantel Soundsystem en Tom Trago dragen hun steentje bij vanaf ‘Langs de Kade’.

Oranjebloesem is al vier jaar op rij uitverkocht en trekt publiek uit heel Nederland.
Tickets gaan 6 februari om 12.00 uur in de verkoop. Schrijf je op oranjebloesem.com in om voorrang te krijgen op Early Birds.

Oranjebloesem 2020
Koningsdag 27 april 2020, van 11.30 tot 20.00
Olympisch Stadion, Amsterdam

IN HET STADION
Joris Voorn
Reinier Zonneveld – live
De Sluwe Vos
Tsepo x Some Chemistry

ONDER HET VUUR
LVTL
Remco Beekwilder
ROD
Talismann
Tommy Four Seven

OP HET PLEIN
Carista
David Vunk
Hunee
KAMMA
Motor City Drum Ensemble

LANGS DE KADE
Âme – live
Afra
Dekmantel Soundsystem
TITIA
Tom Trago

oranjebloesem.com
instagram.com/oranjebloesemfestival
residentadvisor.net/events/1375722