Deze zomer maakt Brabant zich op voor de tweede editie van het festival Paradijs van het Zuiden. Na een succesvolle eerste editie afgelopen jaar aan de Pettelaarse Schans strijkt op 6 juni het festival weer neer te midden van de Zuiderplas in het altijd gezellige Den Bosch. Het festival representeert het Brabantse nachtleven dat dit jaar vertegenwoordigd wordt door Vunzige Deuntjes, Daisy, Duikboot, Smerrig en Nachtcollege.

Net als vorig jaar staat het Paradijs van het Zuiden garant voor een paradijselijk oord met verschillende podia en meerdere muziekstijlen in een tropische setting. De hostingpartijen Vunzige Deuntjes, Daisy en Duikboot bundelen hun krachten met de lokale nieuwkomers Smerrig en Nachtcollege en brengen op één dag het hele stedelijke nachtleven van Brabant samen in Den Bosch. Het muzikale programma weerspiegelt dan ook wat er bij deze populaire partijen te horen is, met lokale en nationale artiesten.
 
Geïnteresseerden kunnen zich pre-registreren voor een ticket via www.paradijsvanhetzuiden.nl. De pre-registratie kaartverkoop start op dinsdag 28 januari. De reguliere kaartverkoop start een week later op dinsdag 4 februari. De vroege beslisser kan een kaartje bemachtigen voor 19,50 euro.
 
Paradijs van het Zuiden
Zaterdag 6 juni 2020
12:00 – 23:00 uur
Den Bosch
Tickets & info: www.paradijsvanhetzuiden.nl