Zojuist heeft Absolutely Fresh, de organisator van Freshtival Weekend de eerste namen voor de komende editie bekendgemaakt. In totaal zal de organisatie de volledige line up bestaande uit meer dan 150 artiesten in 3 verschillende fases naar buiten brengen.

Eerste headliners Freshtival Weekend: KSHMR, Sunnery James & Ryan Marciano, Tchami, Andre Hazes, Davina Michelle, Snelle en meer.

Freshtival vindt dit jaar plaats op 29, 30 en 31 mei op Recreatiepark Het Rutbeek in Enschede. De organisatie kondigde eerder al een extra festival dag aan op de vrijdag voorafgaand aan Pinksteren. De organisatie verwacht komend jaar ruim 50 duizend bezoekers waarvan een groot deel zal verblijven op de aangrenzende festivalcampings. De voorverkoop is reeds gestart, uitsluitend via www.freshtival.nl.

Volledige line up fase #1:
KSHMR . Sunnery James & Ryan Marciano . Tchami . Andre Hazes & Live Band . Davina Michelle . Ellen Allien . Frequencerz . JeBroer . Le Shuuk . Mike Williams . Moksi . Sevn Alias . Snelle & de Lieve Jongens band . Valentino Khan . Warface