Op zaterdag 4 juli keert By the Creek terug naar recreatiegebied Middelwaard in Vianen om daar haar 5-jarig jubileum te vieren. Onder het motto van “Life is Better By the Creek” zal het terrein weer onderdeel zijn van een dag vol muzikale diversiteit en creativiteit. 

Liefhebbers van house, techno, urban en hitjes kunnen zich weer opmaken voor het door velen geliefde festival By The Creek. Headliners Paula Temple, Ronnie Flex & Deuxperience, Motor City Drum Ensemble, Benny Rodrigues en SNTS zullen samen met ANOTR b2b Luuk van Dijk, Bryan MG, Chris Stussy, Freddy K, Freddy Moreira, Identified Patient, Ki/Ki, Stranger en Talismann het publiek vermaken op de idyllisch gelegen stages. 

Het diverse aanbod is passend voor de betrokken hostingpartijen. BASIS, Vunzige Deuntjes en ZeeZout zullen voor het vijfde opeenvolgende jaar een stage hosten op het festival. Nieuwkomer Nachtcollege zorgt voor een extra dosis house en tevens brengt debutant No Diggity de bezoekers met hiphop, r&b en hitjes terug naar de 90’s en 00’s.

Ook dit jaar mag de Rollerdisco niet ontbreken: Pablo Discobar Soundsystem, Philou Louzolo, Mino Abadier en TURF zullen met hun muziek zorgen dat de rolschaatsen niet meer uit gaan.

LINE UP (A-Z):

ANOTR b2b Luuk van Dijk – Benny Rodrigues – Byan MG – Chris Stussy – Cynthia Spiering  Deejay Manie – Deep Dimension – Dieux Pere – Freddy Moreira – George Felix – Identified Patient Irwan – Jahwin Jane Doe – Jmac – Julian Jermain – KI/KI – Kléo – La$$a – MC JR Mella MM – Mino Abadier – Motor City Drum Ensemble – NALA – Orpheu the Wizard – Pablo Discobar Soundsystem Pasquinel – Patti – Paula Temple – Philou Louzolo – Ronnie Flex & Deuxperience – Sanja – Shug La Sheedah – Slick – SNTS – sojuju – Stranger Talismann – TLM – TOMAN b2b Luna Ludmila  TURF – Vunzige Deuntjes Soundsystem – WAXFIEND – WEF – Wouter S

Tickets zijn verkrijgbaar via www.bythecreek.com.

By the Creek 2020
Datum: Zaterdag 4 juli 2020
Locatie: Recreatiegebied Middelwaard Vianen, Utrecht
Tijden: 12:00 uur – 23:00 uur
Facebook event: https://www.facebook.com/events/556922705043413