Studio Festivale, het nieuwste festivalconcept uit de koker van Apenkooi Events (DGTL, STRAF_WERK, Pleinvrees) zet de toon met de aankondiging van de headliners Claptone, Hot Since 82, Luke Slater en Oliver Koletzki. Het gloednieuwe zomerfestival dat op 20 juni zal plaatsvinden op landgoed Duynenwater bij Eersel, combineert muziek op een nieuwe en unieke manier met food & art. De ticketverkoop start op donderdag 27 februari om 12.00 uur via www.studiofestivale.nl.

Behalve  bovenstaande headliners maakt de organisatie vandaag meer artiesten van de line-up bekend. De eerste wave bevat naast internationale DJ’s Konstantin Sibold, Klangkuenstler en Joris Delacroix ook veel talent van eigen bodem. Met namen als David Vunk, Patrice Bäumel, Luuk van Dijk, Franky Rizardo, Juan Sanchez en Wouter S heeft Studio Festivale een selectie van de Nederlandse house-scene aan zich weten te binden.

First wave line-up A-Z

Claptone – David Vunk – De La Swing – Fideles – Franky Rizardo – Frida – Hot Since 82 – Joris Delacroix [superset] – Juan Sanchez – Klangkuenstler – Konstantin Sibold  – Lucky Done Gone – Luke Slater – Luuk van Dijk – Miss Melera – Oliver Koletzki – Patrice Bäumel – Sandrien – Solardo –  Tsepo – Wouter S.

Over Studio Festivale

Tijdens haar eerste editie verwelkomt Studio Festivale stage-hosts Elrow, STRAF_WERK, Pleinvrees, The Masquarade (by Claptone) en Brabantse event organisaties Losjes en Braaf. Met deze eerste editie mikt Studio Festivale vooral op het creëren van een mooie, vrolijke plek waar bezoekers volop kunnen feesten en genieten van een zorgvuldig samengesteld programma van muziek, kunst, mode en heerlijk eten.

Voor meer informatie ga naar www.studiofestivale.nl.

Facebook: @studiofestivale

Instagram: @studiofestivale