Evenementenorganisatie La Rêve geeft op zaterdag 18 april haar eerste clubnacht in Paradiso met (inter)nationale artiesten als Henry Saiz & Band, Seth Schwarz, Klankveld en vele anderen.

Na uitverkochte festivaledities op het Thuishaventerrein, evenals uitverkochte clubnachten in De Marktkantine met artiesten als Boris Brejcha, Kollektiv Turmstrasse, Gui Boratto, George Fitzgerald, Dominik Eulberg, Mees Salomé en Olivier Weiter, kiest La Rêve voor cultuurpodium Paradiso. Vele muzikale grootheden hebben inmiddels het podium van deze poptempel gedeeld en nu is het de beurt aan La Rêve om op deze droomlocatie te debuteren!

De eerste clubnacht in Paradiso staat in het teken van live acts die klassieke en elektronische muziek met elkaar verbinden, zo staat o.a. Henry Saiz voor het eerst in Nederland met zijn band, zal Seth Schwarz z’n vioolkunsten laten horen, geeft Klankveld een energieke live-set en voeren Alex Preda en Tom Zeta een bijzondere hybride set uit. 

Naast de hoofdzaal worden ook twee andere zalen omgetoverd met La Rêve’s kenmerkende fantasierijke decoratie en zullen excentrieke performers het publiek entertainen. 

De Early Tickets zijn inmiddels uitverkocht, Regular Tickets zijn beschikbaar via https://reve.events.