Terwijl iedereen thuis blijft omwille van de gezondheid van de mensheid, besluit Audio Obscura zich in te zetten om geld op te halen voor de wereldgezondheidsorganisatie WHO en hun partners. Ze werken samen met de A’DAM Toren, die ervoor zorgt dat de prachtige The Loft het toneel kan zijn voor de speciale livestream-sessies genaamd “Audio Obscura Sunset – Charity”. Door dit te doen geven ze ook iets terug aan de bezoekers die over de hele wereld geconfronteerd worden met geannuleerde shows. Het beste van dit alles: terwijl ze genieten van de adembenemende livestream, kunnen kijkers daadwerkelijk bijdragen aan de respons op de pandemie die wordt veroorzaakt door COVID-19.

Tijdens het zogenaamde gouden uur met een prachtig panoramisch uitzicht over Amsterdam, kunnen de kijkers doneren aan het COVID-19 Solidarity Response Fund, opgericht door de United Nations Foundation en de Swiss Philantropy Foundation ter ondersteuning van de WHO en partners die landen helpen om het meest recente coronavirus te voorkomen, detecteren en beheersen. Elke dag van 17:15 tot 19:15 treed er een gerenommeerd artiest uit Nederland op om dit goede doel te steunen.

Op deze atypische zaterdag begint de eerste stream met de fenomenale Colin Benders, die een hypnotiserende liveset met zijn modulaire synthesizers zal neerzetten. Zondag treedt niemand minder dan Joris Voorn op, een Audio Obscura resident van het eerste uur en dat is hij niet zonder reden. Op maandag neemt live act Satori het over met een van zijn kenmerkende energieke optredens. Om de gelegenheid nog specialer te maken, zal hij zijn gloednieuwe album voor het eerst ten gehore brengen. Om dinsdag de livestream reeks in stijl af te sluiten, trakteert technogigant Reinier Zonneveld op iets heel bijzonders wat hij nog nooit eerder heeft laten zien. Deze keer geen harde bass, maar een betoverende voorstelling waar hij synthesizers en drumcomputers combineert met pianospel. Het zal experimenteel zijn, maar zoals altijd alleen muziek die hij zelf heeft gecomponeerd. Dit wordt heel bijzonder.
 
Met NOMOBO die de sets zal streamen en de legendarische zonsondergang sessies van Audio Obscura waarbij The Loft gehuld werd in de oranje gloed van de ondergaande zon nog vers op het netvlies, zal deze livestream-serie ronduit spectaculair zijn. Zorg dat je erbij bent en steun de WHO in deze vreemde tijden. Samen kunnen we dit doen.
 
We roepen iedereen op om mee te doen en de livestream te delen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen kijken en doneren aan de WHO.

Algemene Info:
Datum: ZAT 21/3, ZON 22/3, MA 23/3, DI 24/3
Tijd: 17:15 – 19:15 
Kijk via: Audio Obscura Sunset – Charity

Line-up:
Zaterdag: Colin Benders
Zondag: Joris Voorn
Maandag: Satori
Dinsdag: Reinier Zonneveld