Een aantal jaren geleden opende festival Amsterdam Open Air het AOA-postkantoortje. Hier konden bezoekers op het festival een kaart uitkiezen, deze voorzien van een lieve boodschap en vervolgens op de post doen. Nu de wereld binnen zit en sociale bijeenkomsten niet tot de opties behoren, opent Amsterdam Open Air het postkantoortje opnieuw, maar dan online. Er kunnen gratis zomerse kaartjes verstuurd worden.

“Home-offices schieten de grond uit, vakanties vinden niet meer plaats aan de Côte d’Azur maar in eigen tuin en woonkamers zijn sportschool, sterrenrestaurant en klaslokaal in één. In tijden van quarantaine en thuis zitten wil Amsterdam Open Air graag iets positiefs bijdragen. Iedereen kan op dit moment wel een beetje extra liefde en vrolijkheid gebruiken. Daarom gaan we wat zon bij mensen in hun brievenbus stoppen.” aldus creatief producent Sharona Wittenberg.

Vanaf vandaag kunnen mensen gratis een zomerse kaart laten versturen. Er is de keuze uit drie zonnige kaarten. De organisatie zorgt ervoor dat de kaart op de post gaat en neemt de kosten voor haar rekening (zolang de voorraad strekt).

Of de kaart nu voor je beste vriend of vriendin, buurvrouw, vader, moeder, collega, kapper of klusjesman is, het kan naar iedereen die een positieve boodschap verdiend! Ga naar www.amsterdamopenair.nl/postoffice en laat ook een lieve kaart bezorgen.

Over Amsterdam Open Air 

Amsterdam Open Air is een festival dat al bijna 10 jaar plaatsvindt in het Gaasperpark. AOA is een ‘collaboration of friends’ dat een groot ensemble relevante culturele vaandeldragers uit Amsterdam samen brengt door middel van een programma op muziek, talks en kunst.

Links: 

Facebook: https://www.facebook.com/AmsterdamOpenAir/ 

Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/479232732979967/  

Instagram: https://www.instagram.com/amsterdamopenair/  

Website: www.amsterdamopenair.nl