In tijden van social distancing is het lastig voor mensen om contact te maken, terwijl juist die connectie hetgeen is waar iedereen nu zo naar verlangt. We zijn allemaal op zoek naar digitale manieren van verbinding, connectie en feest vieren. Elrow en Desperados weten daar wel raad mee en zijn samengekomen om de partyspirit over de hele wereld virtueel bij mensen thuis te brengen. Door middel van live stream DJ-sessies kunnen feestgangers over de hele wereld samen een feestje delen vanuit hun eigen huis.

De elrow Home Sessions powered by Desperados zorgen ervoor dat je 1.5u vanuit je eigen huis in een partywereld vol energie en epische beats ondergedompeld wordt. Dit wordt verzorgd door een mix van internationale elrow DJ’s.

De top DJ’s die rechtstreeks vanuit hun eigen woonkamer draaien variëren van elrow’s favoriet en resident DJ Viviana Casanova tot de unieke sound van Technasia, Spaanse DJ en producer Dennis Cruz en andere getalenteerde artiesten. Muziekliefhebbers kunnen een eclectische mix van elektronische muziek verwachten, zoals deep house, tech house en techno. In deze onzekere tijden houden we op deze manier het feest gaande.

De sessies worden elke zondag om 16.00 uur live gehouden op de Facebookpagina van elrow. De start is zondag 5 april tot 26 april 2020. Feestgangers kunnen de sessies opnieuw volgen na de livestream op de socialmedia-kanalen van elrow en Desperados

Diederik Vos, Global Brand Director, Desperados: “Feestjes zorgen voor een ongeëvenaard gevoel van sociale verbinding waar we allemaal naar hunkeren in deze tijden van sociale afstand. Met feesten in het DNA van Desperados wilden we iets creëren dat het feest naar te mensen toe brengt – zodat zij daar in alle veiligheid thuis van kunnen genieten. Samen met Elrow herdefiniëren we hoe feesten virtueel beleefd kunnen worden in woonkamers over de hele wereld.

Jo Vidler, Creative Director, elrow: “Terwijl iedereen zich aanpast aan de nieuwe realiteit willen we de elrow-magic rechtstreeks in de huizen van al onze fans brengen. We feesten sinds 2017 samen met Desperados en vanaf het begin hebben we dezelfde passie gedeeld, namelijk het onverwachte creëren voor feestgangers over de hele wereld. Door samen te werken aan deze virtuele sessies, kunnen wij onvergetelijke ervaringen blijven leveren om het feest gaande te houden voor fans terwijl zij zich aanpassen aan deze nieuwe manier van leven.

Info: desperados.com.