Nu Koningsnacht en de bijbehorende feesten niet doorgaan, komen Domino’s en SLAM! met een alternatief om de traditie in ere te houden: Koningsnacht Festival. O.a. Nicky Romero, DJ La Fuente en Mr. Belt & Wezol verzorgen komende zondag ieder een set die te volgen is via een livestream. Net zoals tijdens het SLAM! Quarantaine Festival, worden de kijkers tijdens Koningsnacht Festival getrakteerd op unieke beelden vanaf leegstaande plekken. Zo is DJ La Fuente opnieuw te zien vanuit het Philipsstadion en staan Mr. Belt & Wezol tussen de alpaca’s. Vanaf 18:00 uur gaan de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Koningsnacht Festival is te volgen via SLAM!, het YouTube-kanaal SLAM Music en SLAM! TV. Om het feest helemaal compleet te maken verloot Domino’s giftcards ter waarde van €20,-.

Online verbondenheid
Marianne Kemps, woordvoerder van Domino’s vertelt: “Koningsnacht en Koningsdag is een feest van ons allemaal. Tijdens dit evenement voelen we ons verbonden met elkaar. Ondanks dat we niet fysiek bij elkaar kunnen zijn om Koningsnacht te vieren, hopen we met het Koningsnacht Festival mensen toch het gevoel van saamhorigheid te laten ervaren door online de verbinding met elkaar te zoeken. Zo maken we er toch een mooi feestje van samen met lekkere muziek en natuurlijk pizza.”

Quarantaine Festival
De afgelopen weken bereikte SLAM! 100 duizenden mensen met het SLAM! Quarantaine Festival. Er waren live sets te zien vanaf lege toeristische trekpleisters als De Keukenhof, Walibi, de middenstip van het Philipsstadion en Safaripark Beekse Bergen. Komende vrijdag is voorlopig de laatste editie van het grootste, virusvrije festival ter wereld. Als kers op de taart organiseert SLAM! samen met Domino’s zondagavond Koningsnacht Festival.

Koningsnacht Festival, zondag 26 april vanaf 18:00 uur via radio, het YouTube kanaal SLAM! Music en SLAM! TV. Kijk voor de actuele line-up op www.slam.nl of de online kanalen van Domino’s of SLAM!.

Ook tijdens Koningsnacht en Koningsdag blijft het contactloos afhaal- en bezorgen van kracht. Meer informatie over de Corona-maatregelen die Domino’s heeft genomen, is te lezen op dominos.nl/covid-19.