Het coronavirus zorgt ervoor dat Paradiso is genoodzaakt om honderden concerten te verplaatsen of af te gelasten. Dit zorgt voor een enorme financiële klap voor het podium en de artiesten die er op zouden treden. Daarom vraagt Paradiso haar ticketkopers om (een deel van) hun tickets te doneren.

Donaties bestemd voor Paradiso en de artiesten
Iedereen die een ticket heeft gekocht voor een programma van Paradiso dat wegens het coronavirus niet kan doorgaan, kan het gehele ticket of een deel daarvan doneren aan Paradiso. Daarmee steunt de ticketkoper het voortbestaan van Paradiso en alle artiesten die er in de toekomst optreden. Alle ticketkopers worden via een e-mail op de hoogte gebracht hoe ze kunnen doneren.

Het gedoneerde geld wordt besteed aan het programmeren van Nederlands talent in de breedste zin van het woord, zoals je dat van Paradiso gewend bent. ​Hierbij kan gedacht worden aan avondvullende programma’s voor en door Nederlandse muzieklabels en artiesten.

Ook wordt het gedoneerde geld gebruikt om Paradiso in staat te stellen om deze en reguliere programma’s (meer dan 1.400 per jaar) mogelijk te kunnen maken. Paradiso is een non-profit organisatie en voor meer dan 90% afhankelijk van eigen inkomsten, die nu volledig zijn weggevallen.

Paradiso steunen kan ook zonder ticket
Mensen die geen ticket hebben gekocht voor een concert in Paradiso kunnen via de webwinkel van Paradiso een donatie doen. Het geld dat via deze weg gedoneerd wordt, wordt ook volledig besteedt aan het voortbestaan van Paradiso en de artiesten die er in de toekomst op gaan treden.