De Amsterdamse organisatie No Art organiseert in samenwerking met A’DAM Toren en Sir Adam op zaterdag 20 juni het eerste Nederlandse festival in de 1.5 meter samenleving. 120 bezoekers worden tijdens het 24 uur durende festival verrast met verschillende activiteiten, op meerdere locaties in de A’DAM Toren en in de hotelkamers van Sir Adam. Ten alle tijden en gedurende het gehele evenement wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland. De pre-registratie start op woensdag 27 mei vanaf 17.00 uur via het Facebook event.

Dinnershow & Livestreams

De avond start met een drie uur durende dinnershow waarbij de bezoekers worden verdeeld over The Loft en A’DAM&Co. De dinnershow is opgebouwd uit een combinatie van live art, live muziek en dj-sets. Na het diner is het mogelijk om nog twee uur naar een andere ruimte verplaatsen. De 120 bezoekers worden verdeeld over vier groepen van 30 en zullen in shifts naar deze ruimte mogen. Daarna worden de bezoekers naar hun kamers gebracht waar zij met maximaal vier personen per hotelkamer de rest van het festival doorbrengen.

Elke hotelkamer is voorzien van een professionele geluidsinstallatie en smart TV met de livestream welke vanuit The Loft wordt uitgezonden. Om toch contact te houden met de andere bezoekers, zijn de kamers onderling verbonden via Zoom. Drankjes kunnen worden besteld bij de rijdende bar die langs de hotelkamers komt. Het is ten strengste verboden om tijdens het evenement je kamer te verlaten en hier zal door beveiliging streng op gecontroleerd worden.

Tickets

Gezien de verwachte populariteit en de beperkte capaciteit, hanteert de organisatie een lotingssysteem. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf woensdag 27 mei om 17.00 uur online registreren via het Facebook event met maximaal vier mensen tegelijk. Na een willekeurige loting wordt op 3 juni bekendgemaakt welke mensen een kaartje hebben bemachtigd.


Over No Art

No Art is een collectief dat door housemuziek en kunst te combineren met unieke locaties, gasten een bijzondere ervaring wil laten meemaken. Eerder organiseerde No Art al evenementen in de Waalse Kerk, West-Indisch Huis, The Loft en met vooraanstaande namen uit de housescene. 

Over Sir Hotels

Sir Hotels is een lifestyle boutique merk, opgericht in Amsterdam in 2013 met de opening van Sir Albert. De collectie is uitgegroeid tot zes hotels waarvan de tweede vestiging, Sir Adam, ook in Amsterdam. Na Amsterdam volgde er hotels in Berlijn, Hamburg, Ibiza en Barcelona. Sir Hotels komen tegemoet aan diegenen die op zoek zijn naar authentieke verhalen en onderscheidende locaties.

Over The Loft

The Loft is een unieke evenementenlocatie gelegen op de 16e verdieping van de A’DAM Toren. Met zes hoge ramen van zeven meter kunnen gasten genieten van een panorama view over het IJ. Een evenementenlocatie van meer dan 400 vierkante meter die op diverse manieren ingevuld kan worden.

Over A’DAM&Co

A’DAM&Co is de membersclub voor de creatieve industrie van de A’DAM Toren gelegen op de 18e verdieping van de A’DAM Toren met een terras waar je het mooiste uitzicht van Amsterdam hebt. Normaliter alleen toegang voor members & friends.

NO ART HOTEL

Datum: 20 juni 2020

Tijd: 15.00 – 15.00 

Locatie: A’DAM Toren

Line-up: TBA. 

Registratie via: http://bit.do/fFGpm