Fans kunnen zich voorbereiden op #MyHouseParty. Vanmiddag, om 15.00 uur lanceert Xiaomi een virtueel huisfeest van twee uur, georganiseerd door dj’s Carl Cox, Cici, Luigi Madonna en Matador op hun wereldwijde social media kanalen. Een unieke samenwerking tussen de wereldleider in technologie Xiaomi en wereldberoemde DJ’s waarbij fans van over de hele wereld samen worden gebracht om het huidige gemis aan concerten en festivals vanwege de pandemie COVID-19 te compenseren. Met het virtuele huisfeest brengt Xiaomi mensen uit verschillende hoeken van de wereld samen op sociale media om samen plezier te hebben en vreugde te delen in deze bijzondere tijd.

Het bezoeken van concerten, festivals of clubs is in deze tijd van thuisisolatie vanwege COVID-19 wereldwijd niet mogelijk. In deze onzekere tijd streamen veel artiesten content via social media om de negatieve gevolgen van een isolement tegen te gaan. Reden voor Xiaomi om een uniek partnership aan te gaan met wereldberoemde DJ’s om fans die een passie voor muziek delen van over de hele wereld samen te brengen voor een virtueel huisfeest zodat zij juist in deze tijd thuis verbonden en vermaakt blijven. 

Tijdens #MyHouseParty staat de Mi 10 Pro met zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit door onder meer het dual speaker systeem centraal. Een uitgebalanceerd stereo-design en een luidsprekerontwerp met 7 magneten verdubbelt het volume en vergroot het dynamische bereik enorm. Uitermate geschikt dus om thuis de muziek van iedereens favoriete DJ’s te luisteren alsof het live is.

Om de ervaring en party vibe te vergroten wordt #MyHouseParty verrijkt met een aantal producten uit Xiaomi’s ecosysteem zoals de Mi LED Smart Bulb die te zien is in de setting van de DJ’s en de Mi Smart Band 4 die zij dragen.

Doe mee #MyHouseParty:

Facebook: https://www.facebook.com/XiaomiGlobal/live_videos/  

Youtube: https://youtu.be/dEeq3PIsQ9k

Twitter: https://twitter.com/i/broadcasts/1PlKQmblPzdKE

Instagram: https://www.instagram.com/xiaomi.global/

Likee: https://l.likee.video/h/PZVDOH

Mi Community: https://c.mi.com/