Amsterdamse nachtclub ‘De Marktkantine’ lanceert De Grote Kleine Clubshow. Geen reguliere clubavond, wel een 1,5 uur durende experience. Vanaf het eerste weekend van juli kan er gereserveerd worden voor een zittend onderonsje van vrienden in hun favoriete club. De dansvloer maakt plaats voor tafeltjes en stoeltjes die gereserveerd kunnen worden in groepjes voor twee of vier personen. Tijdens de show kan er worden genoten van lokale artiesten die vaker op het programma staan bij De Marktkantine. 

Bezoekers kunnen vooraf een ticket aanschaffen met een tijdslot naar keuze. De beschikbare data voor De Grote Kleine Clubshow zijn in het weekend van 3 + 4 juli met de daarbij horende tijdslots van 18:00 – 19:30 uur, 20:00 – 21:30 uur, 22:00 – 23:30 uur en 00:00 – 01:30 uur.

De Marktkantine houdt zich aan strenge hygiënische richtlijnen, zodat er een veilige omgeving voor alle bezoekers en betrokkenen wordt gecreëerd. Tijdens De Grote Kleine Clubshow worden daarom de maatregelen van de KHN nageleefd. Zo is er toegang voor maximaal 100 bezoekers, zal de experience geregisseerd zijn, worden er looproutes aangebracht, handdesinfectie beschikbaar gesteld en voldoende zitplaatsen, zodat bezoekers op een veilige manier afstand van elkaar kunnen houden tijdens de shows.

De afgelopen jaren heeft De Marktkantine zich ontwikkeld tot de grootste club van Amsterdam. Eerder bezochten ieder weekend zo’n 3.000 bezoekers de club, om te genieten van de brede muzikale programmering met (inter)nationale artiesten als DJ Harvey, Nina Kraviz, Carl Cox, Sven Väth, Tale Of Us, Laurent Garnier, Joris Voorn, Benny Rodrigues, David Vunk en vele anderen. De tijdelijke venue biedt naast clubnachten ook ruimte aan kantoren, een pop-up restaurant en de Sandberg-dependance “University Of The Underground” .

De afgelopen periode publiceerde De Marktkantine verschillende livestreams met lokale muzikale talenten aan het grote online publiek. Zo traden Joris Voorn, Dimitri, Colyn en andere artiesten op wat een totaal bereik van meer dan een miljoen mensen opleverde. Het publiek smacht naar meer en dat komt goed uit: wees welkom bij De Grote Kleine Clubshow!

Info: https://www.facebook.com/events/979897325760056 & marktkantine.nl.