SLAM! organiseert in samenwerking met Dreamfields Festival het allereerste festival van deze zomer. De Reuzenradrave, zoals het festival heet, verwelkomt in totaal 240 feestgangers op een geheime locatie in Nederland. Op veilige afstand mogen festivalliefhebbers eindelijk weer de gedesinfecteerde handjes in de lucht gooien. De ravers nemen plaats in één van de bakjes van een levensgroot reuzenrad van Lamberink Reuzenrad Verhuur. Daarmee is het eerste festival op anderhalve meter een feit. Het lange wachten op een feestje wordt beloond met een festival op een unieke locatie op hoge hoogte en een veelbelovende show van vijf uur lang. Luisteraars kunnen vanaf maandag meedoen aan de winactie. Het festival is alleen toegankelijk voor prijswinnaars.

De Reuzenradrave beloofd een spectaculaire show te worden. Voor iedereen die het eerste festival van het jaar moet missen, komt er een videoregistratie die achteraf wordt gedeeld via het SLAM! YouTube kanaal.

Tijdens het festival worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Per uur zijn er niet meer dan vijftig mensen aanwezig. Ieder uur wordt er een groep doorgewisseld nadat de bakjes grondig gedesinfecteerd zijn.

De volledige line-up van de Reuzenradrave:

Afrojack
FeestDJRuud
Headhunterz
Kris Kross Amsterdam
La Fuente
Nicky Romero

Info: slam.nl.