NOU BREEKT ME DAAR DE KLOMP?
Het Oud Hollandsch Acid Feest ontpopt zichzelf op 3, 4 én 12 juli tot de allereerste Oud Hollandsche Acid Bacchanalen in de geschiedenis van het acid-universum.

WATTAN?
In het nieuwe abnormaal veranderen we dansen in schransen en wordt een eeuwenoud knalfeest opeens een ware hapklare happening. Bereid je voor op een anderhalvemeter vreetorgie met steentijdgoeie muziek door onder andere Joost ‘Bam Bam’ van Bellen, geweldige performers en ander picobello puik gedoe, precies zoals je dat van het OHAF gewend bent maar dan anders!

WABLIEF?
Bereid je ook voor op een ware braspartij vol drank en spijzen. De chefs van Famous Flavours beloven in vier gangen drie-sterren-wolken op jullie borden te toveren, net zoals ze dat eerder gedaan hebben voor onder andere het Van Goghmuseum, Gucci, De Nederlandse Bank, Dior, Qatar Airways en god mag weten welke hotemetoten nog meer. Famous Flavours is maar wát blij dat ze nu eindelijk de kroon op hun culinaire werk mogen zetten: koken voor het OHAF-publiek.

HEBBIK WAHVAN JE ANDAN?
We hanteren zoals altijd een acid-fluor-smiley-dresscode, maar vragen jullie daar een romig Romeins sausje overheen te mieteren. Denk aan toga’s, lauwerkransen, slippers… als eerbetoon aan de god Bacchus, die trouwens niet alleen van een wijntje, maar ook van acidhouse hield.

WAADAN?
De locatie? Dat is het eigenzinnige Lofi, waar straks een rauw en kunstzinnig terras van maar liefst 2000 vierkante meters hunkerend en RIVM-proof voor jullie klaarstaat.
De poorten openen om 18 uur en rond 23 uur is het opsodemieteren geblazen. Goed nieuws qua timing voor alle acidoudjes en craquelé feestbeesten: iedereen heeft een stoel. En ja, daar kan je op zitten!

HOEDAN?
Reserveringen worden gemaakt voor twee en voor vier personen. Samenkomen met meer vrienden? Stuur een e-mail naar info@multifestevents.nl en we plaatsen je vlak bij elkaar.
Veganistisch, pescatarian of vegetarisch? Specifieke allergieën? Voedselafwijkingen? Laat het ons weten via info@multifestevents.nl en wij zorgen dat de koks ervan weten.

VOOR ALLE DOEMDENKERS:
We hebben een geen-paniekgarantie: bij slecht weer of een slechte covid19dashboardvoorspelling stellen we het evenement uit of betalen we desgewenst jouw ticket terug.

Tickets: https://shop.timeslots.eventix.io/ed7dbbb0-d76b-11e7-9783-43929693c634/tickets.