De in Nederland geboren maar internationale producer Avedon (echte naam Vincent van den Ende) is een van de meest succesvolle Nederlandse producers in het buitenland van dit moment. Met een reeks gouden en platina singles in de US en dubbel platina in Nederland hebben zijn producties bij elkaar al meer dan 1,5 miljard streams behaald.
 
Bij Warner Music Benelux heeft hij een contract getekend voor het uitbrengen van zijn eigen releases waarbij de focus naast nationaal, ook internationaal zal zijn.

Avedon woont al 3 jaar in Los Angeles waar hij zijn eigen muziekstudio heeft en waar hij nauw samenwerkt met de legendarische muziekproducer Scott Storch.

Hij is de afgelopen jaren bekroond met 3 Buma Awards voor zijn medewerking aan de hits van Chris Brown, 6ix9ine en Trippie Redd. Daarnaast is Avedon het gezicht van verschillende collecties van het kledingmerk Chasin’.

Check hier een docu over Avedon en zijn werk in LA voor meer informatie over de producer.

Avedon:
Na een aantal jaar mezelf als producer ontwikkeld te kunnen hebben was ik erg vereerd dat Warner Music mij benaderde om ook als artiest muziek uit te gaan brengen. De creatieve samenwerking met Bo en zijn team is een logische stap in mijn carrière en ik ben trots op het vertrouwen dat Warner Music mij geeft.

Bo de Raaff (Head Of A&R Benelux):
Enorm trots ben ik dat Vincent met ons wil samenwerken! Jaren geleden was ik betrokken bij het begin van zijn carrière als producer en nu gaan we het avontuur weer samen aan alleen dan als artiest. Bij Warner Music Benelux zijn we altijd opzoek naar talenten die hard werken en met ons de wereld willen veroveren. In Avedon hebben we dat gevonden en zien erg uit naar de eerste releases!