Dat het jaar anders loopt dan verwacht is een understatement. Maar stil zitten is geen optie. Deze zomer is en blijft van ons. Daarom komen we op 15 augustus samen met Lipton Ice Tea met: De Zomer van SWF.

Op deze dag nemen wij ๐—•๐—ฅ๐—˜๐—ง, ๐—Ÿ๐—ผ๐—ณ๐—ถ, en ๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ก๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ voor รฉรฉn dag over en vieren we alsnog de zomer met jullie. Iedere locatie is op loopafstand van elkaar in de omgeving van Amsterdam Sloterdijk en wordt getransformeerd tot een SWF area waar jij met je vrienden je eigen tafel kan boeken.

๐——๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ท๐˜‚๐—น๐—ถ ๐—ผ๐—บ ๐Ÿญ๐Ÿฎ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ starten we niet alleen met de kaartverkoop, maar maken we ook de line-up per locatie bekend. Zorg dat je klaar zit want de capaciteit is beperkt.

๐—ญ๐—ข ๐—ช๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—ง ๐——๐—˜ ๐—ญ๐—ข๐— ๐—˜๐—ฅ ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—ฆ๐—ช๐—™

โ–ธ Donderdag 16 juli om 12:00 uur start de kaartverkoop. In de ticketshop maak je drie keuzes: kies je favoriete locatie, maak een keuze uit de middag of avond shift (of ga voor beide) en geniet van de beste artiesten zoals je van ons gewend bent.

โ–ธ Op de dag zelf krijg je een tafel aangewezen bij aankomst. Kom dus samen aan zodat we jullie een geschikte tafel kunnen aanbieden.

โ–ธ Ga je voor een combiticket? Dan hebben we een gratis pendelbus die jou na afloop van de eerste shift op tijd naar de volgende locatie brengt voor de tweede shift.

๐—ง๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—ง๐—ฆ

We bieden twee soorten tickets aan: losse shift tickets en combitickets waarbij je de middag- en avondshift op twee verschillende locaties doorbrengt. We bieden de volgende combitickets aan:

๐—•๐—ฅ๐—˜๐—ง ๐˜… ๐—Ÿ๐—ผ๐—ณ๐—ถ
Shift 1 BRET: 12.30 โ€“ 17.30 | Shift 2 Lofi: 18.00 – 23.00

๐—Ÿ๐—ผ๐—ณ๐—ถ ๐˜… ๐—•๐—ฅ๐—˜๐—ง
Shift 1 Lofi: 12.30 โ€“ 17.30 | Shift 2 BRET: 18.00 – 23.00

๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ก๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜… ๐—Ÿ๐—ผ๐—ณ๐—ถ
Shift 1 TVDN: 12.30 โ€“ 17.30 | Shift 2 Lofi: 18.00 – 23.00

๐—Ÿ๐—ผ๐—ณ๐—ถ ๐˜… ๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ก๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜
Shift 1 Lofi: 12.30 โ€“ 17.30 | Shift 2 TVDN: 18.00 – 23.00

Let op: tickets zijn alleen per twee of per vier te koop vanwege de opstelling van de tafels. Op deze manier kunnen we onze bezoekers de veiligheid met gepaste afstand garanderen.

๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—˜-๐—จ๐—ฃ

T.B.A.

๐—œ๐—ก๐—™๐—ข
โ–ธ Datum: 15 augustus 2020
โ–ธ Tijden: Shift 1 โ€“ 12.30 tot 17.30 | Shift 2 โ€“ 18.00 tot 23.00
โ–ธ Locaties: BRET, Lofi en Terras van de Nacht
โ–ธ Leeftijd: 18+
โ–ธ Uiteraard volgen wij alle RIVM richtlijnen tijdens De Zomer van SWF. Dit betekent o.a. dat er tussen alle tafels (en mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen) 1.5 meter afstand moet worden gehouden en dat we andere maatregelen omtrent hygiรซne treffen. In de FAQ sectie op de website vind je alle info omtrent de maatregelen.