Nicky Romero lanceert vandaag ‘Another World’; de grootste virtuele liveshow die Romero tot nu toe gemaakt heeft en welke volledig is opgenomen met behulp van de allernieuwste technologie. Fans die Romero deze zomer eigenlijk op de mainstage van oa. Tomorrowland hadden zien staan, kunnen nu online genieten van hun favoriete artiest. De baas van Protocol Recordings neemt met ‘Another World’ de kijkers mee in een virtuele wereld vol nieuwe muziek – waaronder de collab met Armin van Buuren – I Kneed You To Know.

De show is te bekijken op 16 en 18 juli om 21.00 uur CET via www.nickyromero.com/anotherworld.

De livestream is volledig opgenomen voor een zogenaamd green screen. Hierdoor werd het mogelijk voor Nicky Romero om zijn fantasie de vrije loop te laten gaan. Met gebruik van de allernieuwste technologie is een live performance ontstaan waarbij niet alleen de nieuwste mash-ups en collabs worden gedraaid, Romero gaat met zijn rijdende booth letterlijk van de ene virtuele wereld naar de andere. De adembenemende en surrealistische beelden meenemen je mee op een reis door tijd en ruimte waarbij vooruitstrevendheid en vernieuwing centraal staan.