Lieve Lowlanders, we hebben elkaar dit jaar dan wel niet in de polder gezien, jullie hebben er met z’n allen door heel Nederland een enorm feest van gemaakt tijdens Lowlands free:united!

A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE 2021

Op 20 + 21 + 22 augustus 2021 vindt Lowlands weer plaats en hopelijk zien we elkaar dan allemaal weer in Biddinghuizen! Meer informatie over het programma en de kaartverkoop volgt later. Op de hoogte blijven van het laatste LLow-nieuws, programma-aankondigingen en ticketinformatie? Volg Lowlands dan op Instagram, Facebook en Twitter.

Laat vooral je vrienden weten dat je erbij bent door je aan te melden voor het Facebook-event.

THE OPPOSITES EERSTE HEADLINER LL21

Tijdens Lowlands free:united maakten The Opposites bekend dat ze naar Lowlands 2021 komen. Sterker nog: met hun vlammende nederhopshow vol hits, bangers en intense hiphopsmartlappen zijn ze de eerste headliner voor volgend jaar!

Bekijk hier de aankondiging terug, live in de uitzending van Lowlands free:united.

KIJK TERUG: EEFJE DE VISSER

Afgelopen week speelde Eefje de Visser op een leeg Lowlandsterrein haar show voor een handjevol lucky 3FM-luisteraars. Gelukkig is de zeer intieme show nu wel voor iedereen terug te zien.

KIJK TERUG: KOOKWORKSHOP

Aan tafel! Afgelopen weekend schakelden we over naar het Keilecafé in Rotterdam voor een kookworkshop waarmee je snel en simpel de meest tasty LLowfood op het buffet zet. Op het menu staan een heerlijke frisse zomersalade en een broodje hele kip van de oliedrumgrill, die persoonlijk wordt bemand door festivaldirecteur Eric van Eerdenburg en host Justin Verkijk. Naar recept van Keilechef en Lowlandscateringgoeroe Merlijn Amaro, dus reken maar dat iedereen op je huis-, tuin- of campingfeestje straks zijn vingers aflikt. Beam it up, kokkie. Bekijk hier de boodschappenlijst. Heb je de kookworkshop gemist? Gelukkig kun je het terugkijken.