Goed nieuws voor de organisatie van Dream Village. De overheid heeft het startsein voor  het garantiefonds gegeven en zodoende kunnen de voorbereidingen beginnen. “Achter de  schermen zijn we blij de komst van het garantiefonds.” Aldus de organisatie. Woensdag 10 februari  starten ze met de verkoop van de tickets.  

Mocht het zo zijn dat het festival op 11 & 12 september 2021 geen doorgang kan vinden, wordt een  groot deel van de niet verzekerbare voorbereidingskosten gedekt en lopen kaartkopers geen risico. “Kaartkopers worden dan gewoon doorgeschoven naar de editie van 2022, of kunnen hun geld terug  krijgen.” Zoals elk jaar huisvest het festival een groot aantal indrukwekkende stages met meer dan  honderd artiesten uit verschillende genres. Wie er op de line-up staan maakt de organisatie later  bekend.  

Over Dream Village 

Net ten oosten van Breda ligt op 11 en 12 september een dorp waar al je dromen waar worden. Het  festivalterrein is verdeeld in 7 districten met voor ieder wat wils. Zo kunnen de bezoekers losgaan op  hardstyle, hardcore, freestyle, house, urban, disco & meer. Voeg daar ongeëvenaard entertainment  en creatieve activiteiten aan toe, en je sluit de zomer perfect af op Dream Village.  

Kaartverkoop Tickets koop je vanaf woensdag 10 februari 12:00uur via: www.dreamvillage.nl/tickets. Je koopt de  eerste al tickets vanaf € 24,50 (excl. fee).