Voor Pleinvrees Festival stond vorig jaar weer een kennismaking gepland met een voor hun gloednieuwe locatie, de NDSM werf. Maar zoals bij alle festivals van het afgelopen seizoen gooide Corona roet in het eten waardoor de oorspronkelijke editie op 30 mei niet door kon gaan. Met de aankondiging van het tien-jarig jubileum op 31 juli op de NDSM-werf is Pleinvrees Festival plotsklaps het eerste festival op de Amsterdamse zomerkalender.

De kaartverkoop start woensdag 10 februari om 12.00 uur. In verband met een beperkt aantal kaarten dit jaar kan men pre-registreren via DEZE LINK.

Het jubilerende deephouse-festival mocht eigenlijk vorig jaar al 10 kaarsjes uitblazen maar aangezien er weinig te vieren was in 2020 is besloten de festiviteiten dit jaar in te halen. Op 31 juli aanstaande zal Pleinvrees Festival eindelijk debuteren op het Amsterdamse betonnen stadstrand. Een deel van de in 2020 bevestigde line-up is erbij om het gemis van een Pleinvrees Festival dubbel en dwars in te halen, maar verwacht ook zeker nieuwe namen. De organisatie is in elk geval al volop in de voorbereiding met zonnedansjes en kan niet wachten om er een onvergetelijke en zomerse festival editie van te maken.

Over Pleinvrees Festival

Pleinvrees Festival is een toonaangevend deephouse-festival dat ontstaan is naar aanleiding van een feestje op Koninginnedag dat zo’n daverend succes was dat het sindsdien niet meer van de Amsterdamse festivalkalender weg te slaan is. Sindsdien is Pleinvrees een terugkerend evenement in de hoofdstad met een festival, ADE edities en een Tour met verschillende clubevents door het land. Pleinvrees kenmerkt zich door een herkenbare melodische ‘Pleinvrees sound’, een intieme sfeer en grappige, bijdehandte maar altijd toegankelijk karakter. 

Updates rondom Pleinvrees zijn vanaf nu te vinden op de website en socials:

FACEBOOKINSTAGRAMWEBSITE

Locatie: NDSM Werf, Amsterdam 

Datum: 31 juli 2021, van 12.00 tot 23.00 uur 

Facebook event-page: https://www.facebook.com/events/2329443060493482

Tickets: https://festival.pleinvrees.net    

Pre-registratie: https://bit.ly/PVF21-preregister