We gaan uit van het beste scenario en verwachten komende zomer het 20ste jubileum van het festival met onze trouwe bezoekers te kunnen vieren. Verbinding is wat we op dit moment het meeste nodig hebben. Ruim 95% van de tickethouders van vorig jaar heeft ervoor gekozen om het gekochte ticket te behouden voor de 2021 editie. Resterende tickets zijn zaterdag 13 februari in de verkoop gegaan.  

Met 200 artiesten verdeeld over 7 stages, onderscheidt het driedaagse muzikale pretpark ‘City of Dance’ zich in 2021 als het dancefestival van Zuidwest Nederland. City of Dance vindt plaats van 16 t/m 18 juli 2021 op het festivalterrein Oude Veerseweg in Middelburg. De festival programmering is dit jaar breder dan ooit met namen als LIL KLEINE,  SEFA en YUNG FELIX.  Zo wordt ieder muziekgenre vertegenwoordigd en is er veel aandacht voor kunst en cultuur. De festivalbezoeker zal zich dit jaar wanen in een compleet verzorgde minivakantie aan de Zeeuwse Costa. 

HET DANCEFESTIVAL VAN ZUIDWEST NEDERLAND

City of Dance beantwoordt de vraag naar een volwaardig festival in het Zuidwesten van Nederland. Waar de ene bezoeker het hart kan ophalen tijdens de stomende hiphop, R&B en house beats van TABITA LIVE + BAND, stampt de ander met hart en ziel de voeten in de grond tijdens een van de fenomenale sets van MENTAL THEO & MAYCELLI. Heb je meer zin in foute hits, tonnen confetti, opblaasbeesten en polonaises? Dan moet je bij Theatro zijn. 

Door de focus te leggen op een divers aanbod spreekt City of Dance een brede doelgroep aan en biedt het voor ieder wat wils. Voor een onvergetelijke sfeer moedigt de organisatie de bezoekers wederom aan om te komen stralen in een prachtige outfits.

BREDE PROGRAMMERING

De organisatie ziet een stijgende vraag naar kunst en cultuur onder festivalbezoekers uit de regio. Tijdens het festival kunnen festivalgangers naast het favoriete muziekgenre daarom het hart ophalen in een ruim cultureel aanbod. Denk hierbij aan extravagant straattheater, bijzondere ervaringen in de Garden of Senses, kleurrijke show bij Theatro of de inventieve games bij Bubbleland.

Het neerzetten van een saamhorige sfeer onder deze brede doelgroep weet de organisatie organisch te doen. De bezoekers gaan iedere dag samen op ontdekkingsreis tussen de vele activiteiten die het festival te bieden heeft. Na een ontspannen chill-out bij de shishalounge of in een mobile bioscoop is er een ruim aanbod aan horeca waar de festivalgangers weer kunnen opladen met luxe burgers, heerlijke ijsjes en een zonnig BBQ aanbod. 

LINE-UP: 

Met een breed scala aan muziekgenres verrast het festival met de beste Nederlandse en Internationale artiesten.

YUNG FELIX (LIVE) / TABITA (LIVE) + BAND / FAMKE LOUISE / LA FUENTE / SEFA / LIL KLEINE / BIGGI &  JONATHAN E KROON /
MENTAL THEO & MAYCELLI / DOPEBWOY / JOHNNY 500 / DRUDE VS PAT B / FREDDY MOREIRA (LIVE) / DARKRAVER & OUTSIDERS (LIVE) / SECRET CINEMA / JANNICK ME GROOT / MARK WITH K / SLUWE VOS (LIVE) / LUUK VAN DIJK / ROD / STUK / JODY BERNAL / OTTO WUNDERBAR / COOLDOWN CAFE / KELTEK / PHUTURE NOIZE / GRENS EN LOOS / REJECTA / SPITNOISE / SOUND RUSH / D-STURB / DANSADO & DE FEESTNEGER en vele anderen                   

TICKETS

City of Dance onderscheidt zich naast de locatie en het brede aanbod ook in de voordelige ticket prijzen. Zo ben je bijvoorbeeld als dagjesmens al klaar vanaf €35,50 (regular sunday ticketprijs) en kun je een heel weekend genieten van muziek, entertainment en dans vanaf €52,50 (regular weekend ticketprijs).

Tickets zijn online te bestellen via http://www.cityofdancefestival.nl/tickets/ of via de ticket App “TICKETS” op https://www.facebook.com/cityofdancefestival/?fref=ts.

Alle informatie m.b.t. de prijzen, openingstijden en soorten tickets is te vinden op: www.cityofdancefestival.nl/tickets/.