De terugkeer van DGTL Amsterdam gaat gepaard met een volwaardige en smaakvolle line-up, die het verloren festivaljaar 2020 volledig doet vergeten. De 2021 editie van het festival, dat op 11 en 12 september plaatsvindt op de NDSM-werf, heeft 83 namen op het programma staan en is muzikaal een van de meest eclectische edities tot nu toe. DGTL Amsterdam was binnen enkele uren zo goed als uitverkocht; voor de zondag zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Na een jaar van reflectie ziet DGTL 2021 als de start van A NEW CYCLE, een jaar waarin alles waar DGTL de afgelopen jaren aan heeft gewerkt bij elkaar komt en zo een springplank naar de toekomst wordt. Ondanks de onzekerheid en de onduidelijkheid die er nog altijd is omtrent het coronavirus, is DGTL er zeker van dat de behoefte aan festivals groot is en we met zijn allen een prachtige zomer tegemoet kunnen gaan. Daarom wordt vol vertrouwen en zonder terughoudendheid aan de 2021-editie gewerkt. De 83 namen tellende line-up is tot stand gekomen zonder enige compromissen te sluiten en sluit naadloos aan bij de sprong voorwaarts die DGTL onder de noemer ‘A NEW CYCLE’ maakt dit jaar. Smaakmakers zijn onder meer technoreus Ricardo Villalobos, het Britse DJ-duo CamelPhat en het Nederlandse podiumdebuut van Love Minus Zero, de vorig jaar gepresenteerde collab van Tiga en Hudson Mohawke. Ook de andere namen van de line-up sluiten naadloos aan bij de diversiteit en kwaliteit waar DGTL bekend om staat. Dat betekent een spannende combinatie van internationale headliners en lokaal talent, gekoppeld aan een duurzame manier van organiseren en het cureren van een breed scala aan conceptuele kunstinstallaties en performances.

Over DGTL:

Met als belangrijkste pijlers muziek, kunst en duurzaamheid, hebben de DGTL events wereldwijd een eigen plek ingenomen in het festivallandschap. DGTL is het eerste circulaire elektronische muziekfestival, waarbij veel aandacht uitgaat naar onderwerpen als energie, sanitatie, voedsel, grondstoffen en mobiliteit. De Amsterdamse festivalorganisatie treedt inmiddels al ver buiten de landsgrenzen met edities in Barcelona, Madrid, Santiago, São Paulo, Tel Aviv en Bangalore (India). Na een jaar van reflectie ziet DGTL 2021 als de start van A NEW CYCLE, een jaar waarin alles waar DGTL de afgelopen jaren aan heeft gewerkt bij elkaar komt en zo een springplank naar de toekomst wordt. Check voor meer informatie www.dgtl.nl.

DGTL

11 & 12 september 2021, NDSM-werf, Amsterdam

VOLLEDIGE LINE-UP:  https://dgtl.nl/artists/line-up

LAATSTE TICKETS VOOR DE ZONDAG: https://dgtl.nl/2021-tickets

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/421732865305915/