Hiphop; bluegrass-folk; Spaanse fiësta; occulte psychedelische rock-metal; live-DJ’s; breekbare pop; stoner; yacht-rock en Britse rock-soul met woke-attitude. Ofwel: Paaspop voegt weer flink wat nieuwe acts toe aan de line-up van de eenmalige unieke september-editie op (vrijdag) 3, (zaterdag) 4 en (zondag) 5 september op festivalterrein De Molenheide in Schijndel. 

NIEUWE TOEVOEGINGEN 

La Pegatina • Snelle & de Lieve Jongens Band

Bizzey • DOOL • Froukje • Jonna Fraser • Kris Kross Amsterdam • SLOPER • Slow Readers Club • STUK • Tim Knol & Blue Grass Boogiemen • Zwangere Guy

90s NOW • Antoon • Dyna • Fab x Paans • Feest DJ Ruud XXL • House of Rock • LEADBEATERS • Serious Boaters • STAKE • Tante Joke Karaoke Band • THE FORTUNATE SONS  • The Partysquad • The Picturebooks • Trobi • Yung Felix

Vorige maand kondigde de organisatie al de eerste 100 namen aan waaronder DI-RECT, Chef’Special, André Hazes, Paul Kalkbrenner, Kensington, Krezip, Netsky, Danny Vera, Epica, Frenna Deluxe, Kraantje Pappie, Duncan Laurence, Maan, Davina Michelle, MY BABY, Rolf Sanchez, Suzan & Freek en Typhoon

Binnenkort worden weer nieuwe acts aangekondigd. De volledige line-up tot nu toe staat verder onderaan en op de website https://www.paaspop.nl/line-up.

Het is voor het eerst in zijn 47-jarige geschiedenis dat ’s lands mooiste festival niet traditioneel tijdens het paasweekend wordt gehouden, maar op een andere datum plaatsvindt. Geen kickstart van de lente dus, wèl de apotheose en afsluiter van de zomer van 2021, die in stijl uitgeluid wordt en een diepe blijvende indruk zal maken. Deze spectaculaire driedaagse najaarseditie toont Paaspop in optima forma; met de grandeur die de bezoekers van het festival gewend zijn.

WEEKENDTICKETS VOLLEDIG UITVERKOCHT; START REGULIERE TICKETS OP ZATERDAG 3 APRIL

De weekendtickets die op zaterdag 27 februari in de verkoop gingen waren binnen twintig minuten volledig uitverkocht! Op (paas)zaterdag 3 april gaan alle reguliere tickets in de verkoop waaronder dag-, ultimate experience-, en business event tickets; resort accommodaties; vriendenarea en upselling zoals stroom, dixi, traytjes bier etc.

Deze reguliere tickets zullen naar verwachting in no-time uitverkopen dus OP=OP! Dat geldt ook voor de tickets van het jaarlijkse Paaspop Business Event dat op donderdag 2 september 2021 plaatsvindt, de dag voorafgaande aan Paaspop. Alle informatie over dit event is te vinden op www.paaspop.nl/zakelijk.

TICKETS PAASPOP 2021

** Tickets voor Paaspop 2020 zijn geldig voor de najaarseditie van 2021, NIET voor Paaspop 2022

** Hard copy tickets zijn niet te koop zolang de winkels nog gesloten zijn

** Alle weekendtickets zijn volledig uitverkocht!

** Op (paas)zaterdag 3 april gaan alle reguliere tickets in de verkoop via https://www.paaspop.nl/tickets. Wees er op tijd bij want OP=OP!

Nieuw!: Ultimate Experience tickets voor maximaal comfort en luxe

Met dit 3-dagen ticket kan de bezoeker op een speciale parking dicht bij de ingang parkeren, en krijgt via een speciale ingang razendsnel zijn festivalbandje voor toegang tot de exclusieve luxueuze Paaspop Lounge (en uiteraard tot de rest van het festivalterrein). Deze Paaspop Lounge is de perfecte plek om te ontspannen of om juist te netwerken, en de horeca is van bijzonder hoge kwaliteit (er wordt bijvoorbeeld speciaal bier in glazen geschonken). Vanuit de sfeervolle Lounge -die over zijn eigen toiletvoorzieningen beschikt zodat geen enkele act gemist hoeft te worden- komt de bezoeker via een speciale doorgang direct op het prachtige hoger gelegen Skydeck. Dit balkon, middenin Paaspops indoor stadion Apollo, heeft zijn eigen high quality bar en een onvergetelijk uitzicht op het podium. Hier staat alle info over deze luxueuze en bijzondere tickets:

https://www.paaspop.nl/ultimate-experience-tickets.