Na een succesvolle digitale editie in 2020 keert AMF dit jaar terug naar de Johan Cruijff ArenA mét publieken SLAM! als officiële mediapartner.De line-up werd zojuist bekendgemaakt door SLAM!-dj Dimitris Kops en Nicky Romero in de middagshow op SLAM!.

AMF is het grootste festival van het Amsterdam Dance Event (ADE) en vindt dit jaar plaats op 16 oktober. De line-up van het dance-event in de Johan Cruijff ArenA bestaat dit jaar uit onder anderen Armin van Buuren, Brennan Heart, David Guetta, Tiësto en een II=I set van Afrojack samen met Nicky Romero. Ook de bekendmaking van de ‘DJ Mag Top 100’ met uitreiking van de award voor nummer 1 dj van de wereld vindt weer plaats tijdens AMF.

SLAM!-dj Dimitris Kops gaf na de bekendmaking – nog voor dat de kaarten in de verkoop gaan – de eerste twee tickets voor de show aan een luisteraar.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: ‘Wij zijn er trots op dat wij dit jaar radiopartner zijn van AMF. Pop en dance zit in ons DNA en SLAM! is het radiostation dat met energie de vrijheid tegemoet danst. Via radio, SLAM!-tv en onze socials gaan we groots uitpakken om alle dance-liefhebbers van over de hele wereld mee te laten genieten.’

AMF
Zaterdag 16 oktober 2021
21.30 – 06.00
Johan Cruijff ArenA
Johan Cruijff Boulevard 1, 1100 DL Amsterdam
www.amf-festival.com

Tickets vanaf 59 euro ex fee

Door via amf-festival.com in te schrijven kunnen fans in aanmerking komen voor ‘loyalty tickets” die vanaf 59 euro ex feein de verkoop gaan tijdens de exclusieve voorverkoop die start op maandag 3 mei om 16.00 uur. De reguliere verkoop start op donderdag 6 mei om 16.00 uur.

Speciale “Raver en Ultimate Raver tickets” geven je toegang tot de exclusieve pre-show set van Kapuchon tussen 20.30 en 21.30.

Line-up (A-Z):
II=I Afrojack b2b Nicky Romero
Armin van Buuren
Brennan Heart
David Guetta
Kapuchon (exclusieve pre-show set)
Tiësto
Timmy Trumpet
Topic