Whut? Echt waar? Fatboy Slim? Reinier Zonneveld? Heino? Lee Towers? Mental Theo? Maar ook Amenra; Hang Youth, Nona; GOOSE en Coach Party? Jazeker! Dat kan alleen maar op Paaspop: (dance/techno/schlager/pop) legendes naast een doomy post metalband; anarcho punkers; een pop/soulzangers; hardstyle en Britse powerpoppunk.

Ofwel: Paaspop Kondigt Weer 20 Nieuwe fatte Acts aan voor de eenmalige september editie op 3, 4 & 5 september 2021 op Festivalterrein De Molenheide in Schijndel: Fatboy Slim, Reinier Zonneveld, Heino, Amenra, Anno Domini, Bad Nerves, Coach Party, Goldband, GOOSE, Hang Youth, ¡Pendejo!, Lee Towers, Mental Theo, Nona, Piledriver (STATUS QUO TRIBUTE), Projectmanager, Sound Rush, Spidergawd, Stones Sessions en TankZilla.

Eerder werden al onder meer André Hazes, Anouk, Chef’Special, Danny Vera, Davina Michelle, DI-RECT, Duncan Laurence, Epica, Frenna Deluxe, Kensington, Kraantje Pappie, Krezip, La Pegatina, Maan, MY BABY, Netsky, Paul Kalkbrenner, Rolf Sanchez, Snelle & de Lieve Jongens Band, Suzan & Freek, Tabitha en Typhoon bevestigd. Binnenkort worden weer nieuwe acts aangekondigd. De volledige line-up tot nu toe staat op de website https://www.paaspop.nl/line-up

Het is voor het eerst in zijn 47-jarige geschiedenis dat ’s lands mooiste festival niet traditioneel tijdens het paasweekend wordt gehouden, maar op een andere datum plaatsvindt. Geen kickstart van de lente dus, wèl de apotheose en afsluiter van de zomer van 2021, die in stijl uitgeluid wordt en een diepe blijvende indruk zal maken. Deze spectaculaire driedaagse najaarseditie toont Paaspop in optima forma; met de grandeur die de bezoekers van het festival gewend zijn.

WEEKENDTICKETS, ZATERDAG- EN ZONDAGTICKETS VOLLEDIG UITVERKOCHT

Het gaat kneiterhard met de ticketverkoop. De weekend-, zaterdag- en zondagtickets zijn al volledig uitverkocht en ook de vrijdagtickets vliegen de Paaspopdeur uit. Dat geldt ook voor de tickets van het jaarlijkse Paaspop Business Festival dat op donderdag 2 september 2021 plaatsvindt, de dag voorafgaande aan Paaspop. Alle informatie over dit event is te vinden op https://paaspopbusinessevent.nl/.

Nieuw!: Ultimate Experience tickets voor maximaal comfort en luxe

Met dit 3-dagen ticket kan de bezoeker op een speciale parking dichtbij de ingang parkeren, en krijgt via een speciale ingang razendsnel zijn festivalbandje voor toegang tot de exclusieve luxueuze Paaspop Lounge (en uiteraard tot de rest van het festivalterrein). Deze Paaspop Lounge is de perfecte plek om te ontspannen of om juist te netwerken, en de horeca is van bijzonder hoge kwaliteit (er wordt bijvoorbeeld speciaal bier in glazen geschonken). Vanuit de sfeervolle Lounge -die over zijn eigen toiletvoorzieningen beschikt zodat geen enkele act gemist hoeft te worden- komt de bezoeker via een speciale doorgang direct op het prachtige hoger gelegen Skydeck. Dit balkon, middenin Paaspops indoor stadion Apollo, heeft zijn eigen high quality bar en een onvergetelijk uitzicht op het podium. Hier staat alle info over deze luxueuze en bijzondere tickets: https://www.paaspop.nl/tickets.