Het aftellen voor Defqon.1 at Home 2021 is begonnen. Na de aankondiging over de uitbreiding van het festival naar vier dagen, wordt nu ook de spraakmakende line-up voor het 2021 online event onthuld. Met optredens van de bekendste namen in de industrie, waaronder D-Block & S-te-Fan, Sub Zero Project, Headhunterz, Ran-D, Dr. Peacock & Sefa present Symphony of Freedom, Angerfist, Wildstylez, Phuture Noize, Act of Rage & Rejecta, D-Sturb, Frequencerz: The Wolves are Back, B-front, Sound Rush en meer artiesten van wereldklasse, belooft het evenement de meest spectaculaire Defqon.1 thuiservaring tot nu toe te worden.

Na een historische eerste editie in 2020, keert Defqon.1 at Home in het laatste weekend van juni terug met een extra vierde dag op donderdag. Deze dag is gevuld met de beste muziek, de meest indrukwekkende line-up tot nu toe en spectaculaire podia. Naast de optredens kunnen fans van over de hele wereld in het festivalweekend via de gloednieuwe Q-dance Network app een speciale vertoning van POWER HOUR ‘The Movie’ bekijken. Daarnaast zijn er vele andere extra’s in de app te zien waaronder The Gathering, Warrior Workout, The Endshow, Defqon.1 Legends, een enorme Closing Ceremony. Er is dus genoeg content om van Defqon.1 at Home het meest memorabele online event ooit te maken.

De line-up bestaat uit meer dan 100 artiesten, variërend van hardstyle helden zoals D-Block & S-te-Fan tot genre pioniers zoals Angerfist en grensverleggende duo’s zoals Frequencerz en Sub Zero Project, biedt voor iedere liefhebber van de hardere stijlen wat wils. Fans van over de hele wereld kunnen dus genieten van de beste muziek binnen de hardere stijlen in de veiligheid en comfort van hun eigen huis.

Defqon.1 at Home is het eerste event dat gestreamd kan worden via the Q-dance Network app en belooft een van de meest historische muziekevenementen van de afgelopen achttien maanden te worden, live en rechtstreeks in je huis. Om zeker te zijn van een plaats op de eerste rij ga je naar www.q-dance.com/network.