Voor de derde editie van Het Amsterdamse Terrassen Festival keert het grootste terras van Amsterdam na een jaar afwezigheid terug naar het Rembrandtpark. Het festival met de leukste Amsterdamse terrassen en foodtrucks vindt plaats van 19 tot en met 22 augustus 2021. Vier dagen lang wordt er zowel een culinair als muzikaal programma aangeboden.

Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.hatf.nl
.

Nadat de horeca en de evenementenbranche ruim anderhalf jaar werden geteisterd door de corona maatregelen is er nu ruimte voor optimisme. ‘Het is een verschrikkelijke tijd geweest voor ons als evenementenorganisatie, maar natuurlijk even goed voor de horeca-ondernemers van Amsterdam. Voor Het Amsterdamse Terrassen Festival slaan we de handen ineen en bieden we ook de lokale ondernemer een leuk extra’tje komende zomer’, aldus organisator Mitchel Bovenlander.

Het Amsterdamse Terrassen Festival vormt samen met ondernemers uit verschillende stadsdelen van Amsterdam het grootste terras van de stad. Deelnemende terrassen zijn BAUT, Bar Hendrik, Brasserie Lolita, Café Panache, Café Restaurant Nieges, Ceppi’s, Escobar, Five Brothers Fat, Van Dam Brasserie en Qlique Bar Bistro. “We nodigen de bezoekers uit op zoek te gaan naar het lekkerste gerecht, het best getapte biertje en de lekkerste gin-tonic” aldus Bovenlander. Om het feest compleet te maken, is voor de muzikale invulling de hulp ingeschakeld van lokale hostingpartijen Terug Naar Toen, Rewind, Loco en Stille Disco.

Ticket informatie:

Dagticket: €10,-

2-daagse passe-partout: €17,- 

4-daagse passe-partout: €25,-

Gratis entree voor kinderen tot 12 jaar

Openingstijden:

Donderdag: 16:00 – 23:00

Vrijdag: 12:00 – 23:00

Zaterdag: 10:00 – 23:00

Zondag: 10:00 – 22:00