Nadat Awakenings en Reiner Zonneveld hun plannen onthulden om tijdens ADE het grootste indoor techno evenement in de legendarische Ziggo Dome te organiseren, duurde het slechts drie uur voordat alle 13.000 kaarten helemaal uitverkocht waren. Tijdens het evenement, dat op vrijdag 15 oktober plaatsvindt, zal Zonneveld heel de nacht lang optreden met een solo live show.

Reinier Zonneveld is inmiddels een van de grootste namen in de techno scene en laat dit wederom zien door de allereerste indoor techno show op zo’n grote schaal te hosten in de grootste concertzaal van Amsterdam, normaliter gereserveerd voor artiesten als Calvin Harris, Ariana Grande en Justin Bieber. Zonneveld laat met de Awakenings ADE show zien dat geen zaal te groot is voor hem als techno artiest en verkoopt voor de tweede keer op rij een show van dit formaat volledig uit. Ook Zonneveld’s eigen Live NOW festival, dat eind augustus net buiten Amsterdam plaatsvindt met een vergelijkbare capaciteit, was begin vorig jaar in no time uitverkocht. Hij is de enige techno artiest die op dit moment in staat is om zulke grote evenementen zo snel uit te verkopen. Gezien hoe indrukwekkend zijn liveshows zijn, waarbij hij zijn populaire tracks combineert met on-stage improvisatie tijdens uithoudingsvermogen-testende setlengtes die de hele nacht/dag duren, is dat geen verrassing. Andere artiesten die de Ziggo Dome in minder dan een dag hebben uitverkocht zijn Adele, U2, Billie Eilish, Kensington, One Direction, P!nk, Beyoncé, Armin van Buuren, BTS, Metallica, Drake en Prince.

“Het is ongelofelijk dat mijn all night live show in de Ziggo Dome met Awakenings zo snel is uitverkocht. Het voelt als een droom die uitkomt om tijdens ADE de grootste indoor techno dansvloer te creëren waar ik de hele nacht alleen maar mijn eigen muziek zal draaien. Ik wil alle fans bedanken dat ze dit mogelijk hebben gemaakt en ik kan niet wachten om met jullie allemaal te raven.” zegt Reinier Zonneveld.

Met zijn producties en live sets, beïnvloed door zowel zijn klassieke achtergrond als zijn eigen rave ervaringen, is het geen verrassing dat Zonneveld’s sound ongelooflijk breed is, variërend van diepe melodieuze tracks tot beukende warehouse techno. Zijn muzikale talent komt tot uiting in fascinerende live-optredens, waar hij zijn indrukwekkende discografie doorspit en onuitgebracht materiaal laat horen. Zonneveld staat bekend om sets die de hele nacht duren waarbij hij on-stage componeert, altijd uitverkocht zijn en waarbij de dansvloer tot de laatste minuut volledig gevuld is.

Reinier groeide snel uit van underground artiest tot meest gewilde headliner, en heeft over de hele wereld opgetreden, van hoofdpodia tot underground clubs, en liet op elke dansvloer een opgewonden menigte achter. Fans kunnen weer een indrukwekkende solo show verwachten op vrijdag 15 oktober. Blijf op de hoogte van komende aankondigingen door Reinier hier op Instagram te volgen.

Info: awakenings.nl.