Op zaterdag 10 juli vindt de eerste en enige editie van T-Mobile Presents A Day At The Park: Blijdorp Edition plaats. Organisator ALDA heeft met het dance evenement de primeur om na sluitingstijd een select aantal muziekliefhebbers te laten feesten in het dierenpark. Muziek is er in de vorm van een silent disco: door het dragen van de draadloze koptelefoons kan iedereen los kan gaan op dj-sets van Franky Rizardo en Boris Ross zónder overlast te veroorzaken. De kaartverkoop start 24 juni om 12.00 uur via www.adayatthepark.nl. Het gaat om een exclusieve editie, er zijn slechts 500 tickets beschikbaar.

Blijdorp stond al lange tijd op ons lijstje –– dat we als festivalorganisator de zomer kunnen aftrappen op deze iconische  plek voelt ongelofelijk en onwerkelijk tegelijkertijd. Omdat we elkaar lange tijd niet hebben kunnen zien, laten we geen mogelijkheid onbenut om een feestje te vieren. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we het vertrouwen van Diergaarde Blijdorp hebben gekregen om een exclusief dance evenement te realiseren. Uiteraard georganiseerd op een veilige en verantwoorde manier voor zowel de vaste bewoners van het park, als de bezoekers.” aldus Allan Hardenberg, medeoprichter en directeur van festivalorganisator en promotor ALDA.

Unieke ervaring 
De 500 muziekliefhebbers die toegang hebben tot het dance evenement krijgen bij binnenkomst een draadloze koptelefoon, zodat ze al wandelend door het park kunnen luisteren naar de tunes van Boris Ross. Eenmaal aangekomen bij de eindbestemming: het podium, is het tijd om los te gaan op een 1,5 uur durende dj-set van Franky Rizardo. 

Pauke Koens, eventmanager bij Diergaarde Blijdorp over de samenwerking: “Na een bewogen jaar zijn we enorm blij en trots om de handen ineen te slaan met ALDA. Samen bundelen we de krachten om een unieke, spectaculaire ervaring te bieden aan onze bezoekers tijdens deze exclusieve editie van ‘A Day At The Park’. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan dansen in de dierentuin na sluitingstijd?” 

Headliner van de avond – dj, producer en labelbaas Franky Rizardo kan niet wachten om weer te draaien: “Ik heb veel gekke dingen meegemaakt, maar dat een van mijn eerste gigs na een pauze van 1,5 jaar in Diergaarde Blijdorp zou zijn.. dat had ik nooit kunnen bedenken. Ik heb er ontzettend veel zin in, maar tegelijkertijd is het ook wel een beetje spannend vanwege de unieke setting!” 

Terugkeer
Het in eerste instantie uitverkochte ‘A Day At The Park’, kondigde eerder dit jaar aan terug te keren naar het Kralingse Bos voor een fysieke editie op volle kracht. Door de versoepelingen eind deze maand zijn er sinds 17 juni nog een aantal gelimiteerde kaarten in de verkoop gegaan via www.adayatthepark.nl. Het festival werd tien jaar lang georganiseerd in Amsterdam. In 2019 kwam ‘A Day At The Park’ voor het eerst naar Rotterdam. Sindsdien vieren ze de stad en haar iconen, zoals Diergaarde Blijdorp.

In 2020 organiseerde het festival ondanks de wereldwijde pandemie toch een mini-festival. Geheel coronaproof en in ‘A Day At The Park’ stijl kregen 750 mensen in drie shifts de kans om los te gaan op muziek van o.a. Joris Voorn en Baggi.

T-Mobile presents A Day At The Park: Blijdorp Edition
Zaterdag 10 juli 2021
19:30 – 22:30
Diergaarde Blijdorp
Van Aerssenlaan 47, 3039 KE Rotterdam
www.adayatthepark.nl

Tickets vanaf 15 euro ex fee
Festivalliefhebbers kunnen tickets bemachtigen via www.adayatthepark.nl voor 15 euro ex fee. De verkoop start op donderdag 24 juni om 12:00 uur

Line-up
Franky Rizardo
Boris Ross