In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 juni om 00:01 uur opent Paradiso voor het eerst sinds 12 maart 2020 weer haar deuren voor een evenement op volledige capaciteit waarbij bezoekers geen 1,5 meter afstand tot elkaar hoeven te bewaren. 

Aanstaande vrijdag 25 juni om 00:01 uur geeft de Nederlandse techno dj Reinier Zonneveld het startsein met zijn clubconcept ‘Filth On Acid’. De volgende dag staat Paradiso in het teken van Jamrock XL, een clubnacht in drie zalen waarbij dancehall, hiphop, reggae en afrobeat de boventoon voeren.

Testen voor toegang
Bezoekers moeten bij binnenkomst naast een geldig toegangsbewijs voor Paradiso ook een coronatoegangsbewijs laten zien. Een coronatoegangsbewijs kan digitaal worden aangemaakt door middel van een negatieve coronatestuitslag van maximaal 40 uur oud. Na 1 juli kan een coronatoegangsbewijs ook worden aangemaakt door middel van een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud. 

Paradiso heropent:

Vrijdag 25 juni om 00:01 uur:
Filth on Acid presents: Reinier Zonneveld (live) – All Night Long
Tickets verkrijgbaar vanaf dinsdag 22 juni om 16:00 uur via Paradiso.nl

Zaterdag 26 juni om 23:00 uur:
Jamrock XL + Afrolosjes + Ziongate
Tickets verkrijgbaar vanaf maandag 21 juni om 16:00 uur via Paradiso.nl