Festivalorganisatie Hunkering keert na eerdere succesvolle edities terug met nieuw concept. Op zaterdag 10 juli vult de Gashouder te Amsterdam zich met 1999 uitzinnige danceliefhebbers voor Hunkering In Concert, hiermee is Hunkering In Concert het eerste grootschalige indoor event wat plaats vindt in de venue sinds lange tijd. DJ’s/Producers HOSH, Klangkarussell, Fur Coat en Alex Niggeman vormen de line up en zullen tijdens Hunkering In Concert samen met bijzondere solisten, een grand orchestra en een prachtig audiovisueel decor zorgen voor een avond die men niet snel zal vergeten.

Tijdens Hunkering In Concert zal het publiek worden getrakteerd op een fantastische muzikale ervaring, waarbij de DJ’s bestaande nummers en nieuw materiaal samen met een groot live orkest ten gehore zullen brengen. Een mix van indie dance, deep house en melodic house in combinatie met live elementen zal ten gehore worden gebracht tegen het decor van de imposante Gashouder, een van de meest iconische festivallocaties van Nederland. Zowel de organisatie als de dj’s kunnen niet wachten om weer met like minded muziekliefhebbers te genieten van een fantastisch evenement. 

Robby Krist, programmeur van Hunkering: “In deze tijd waarin samenkomen en samen vieren zo schaars is geweest hebben we als team alles op alles gezet om klaar te staan met Hunkering in Concert zodra we een opening kregen vanuit de overheid. Na heel veel plannen en herplannen mogen we nu eindelijk weer een muzikale beleving neerzetten voor publiek. Het gevoel dat dit nu weer kan is magisch!”.

Veiligheid staat voorop, dit betekent onder andere dat er maar een beperkt aantal tickets beschikbaar is. Hunkering In Concert houdt zich aan alle geldende regels rondom Corona, zo moeten de bezoekers voor binnenkomst getest zijn via Testen voor Toegang. Ook rondom de artiesten, crew en locatie zelf worden alle maatregelen zorgvuldig opgevolgd. 

Hunkering In Concert
Datum: 10 juli 2021
Locatie: De Gashouder, Amsterdam
Tijd: 22.00-0.300u

Tickets zijn te koop via https://store.ticketing.cm.com/HunkeringInConcert.