Zoals bekend is WiSH Outdoor, dat dit weekend plaats zou vinden, vanwege de coronacrisis uitgesteld naar volgend jaar (1, 2 & 3 juli 2022). Dat betekent echter niet dat de organisatie dit jaar bij de pakken neer is gaan zitten. Integendeel! Haar drang naar avontuur is na deze corona-periode namelijk zó groot dat WiSH met grote trots een speciale en eenmalige (indoor) editie bekend maakt:

‘WiSH Outdoor presents… The Start of a new Adventure’!

Deze tweedaagse once in a lifetime editie wordt op zaterdag 23 en zondag 24 oktober met maar liefst 4 area’s op het Bavaria Festivalterrein in Lieshout gehouden. De zaterdag zal volledig in het teken staan van hardstyle; op zondag komen liefhebbers van pop, dance & live samen. Met de grootsheid zoals de bezoekers van WiSH gewend zijn, maar dan in een unieke intieme setting.
De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

Vandaag is gelijk de gelimiteerde super exclusive Early Bird ticketsale gestart, zodat de echte fans meteen als eerste een ticket kunnen kopen!

TICKET INFO
(Ticketverkoop vandaag gestart via https://www.wishoutdoor.com/nl/home)

Super Early Bird Ticket – Hardstyle zaterdag €37,50
Super Early Bird Ticket – Pop/dance/live zondag €37,50
Super Early Bird Combi Ticket – 2 dagen €70

WISH OUTDOOR 2021 (VERPLAATST NAAR 1, 2 EN 3 JULI 2022)
Vanwege de coronaperikelen ging WiSH Outdoor net als in 2020 ook dit jaar niet door. In april liet de organisatie daarom het volgende weten: “Met pijn in ons hart komt begin juli te vroeg voor ons weekend avontuur. Hoewel de overheid een aantal stappen heeft gezet om het festivalseizoen weer te heropenen, is er nog teveel onduidelijkheid, staan er nog teveel seinen op rood en zijn de risico’s te groot om in het eerste weekend van juli 2021 zo’n grootschalig weekend evenement als WiSH Outdoor te organiseren. Het volgende hoofdstuk van ons avontuur zal dus helaas niet in 2021 geschreven worden, maar, volgend jaar nemen we je mee op een heel nieuw weekend avontuur. Met een volledig nieuw ontworpen festivalterrein, nooit eerder vertoonde area’s, vier nieuwe werelden om te ontdekken, een compleet nieuwe en uitgebreide campsite en de grootste line-up uit de WiSH Outdoor geschiedenis!”

ONLINE
Volg de website en social media (Instagram, Facebook) van WiSH Outdoor voor alle gedetailleerde festivalinfo:

Website: https://www.wishoutdoor.com/nl/home/
Facebook: https://www.facebook.com/WishOutdoor/
Instagram: https://www.instagram.com/wishoutdoor/?hl=nl

ALGEMENE INFO
‘WiSH Outdoor presents…. The Start of a new Adventure’
Zaterdag 23 & zondag 24 oktober 2021
Zaterdag 23: 14:00 – 01:00 uur: hardstyle
Zondag 24: 14:00 – 23:00 uur: pop/dance/live
4 area’s
Leeftijd: 18+
Locatie: Bavaria Brouwerij Lieshout